Audiovisueel

Audiovisueel

De kantoorspecialist is de onafhankelijke specialist voor uw audiovisuele oplossing. Zoekt u een HD beamer, projectiescherm, digibord of videowall? Wij zijn de audiovisueel specialist van Midden-Nederland en wij denken graag met u mee. Kom langs in onze showroom in Veenendaal of neem contact op met onze audiovisueel specialisten.

Audiovisueel specialist: persoonlijk advies én service

Als onafhankelijke audiovisueel specialist leveren wij niet alleen een technische oplossing, maar garanderen wij ook een naadloze integratie met uw processen. Het project is pas klaar als u tevreden bent.

Laat onze specialisten u overtuigen van de kracht van beeld. De mogelijkheden van interactief vergaderen, de beleving van een digibord of de integratie met de alom vertegenwoordigde smartphones en tablets met BYOD in onderwijs.

Klanten aan het woord

De kantoorspecialist onderscheidt zich door de snelle service en afspraak = afspraak. De oplossing voor ons audiovisueel vraagstuk was op maat en ook nog voordelig!

Wat is uw oplossing? Audiovisueel second opinion

Welke oplossing is de juiste voor uw organisatie? Zijn er ook andere oplossingen? Als onafhankelijk specialist maken we dagelijks voorstellen voor verkoop en installatie van diverse audiovisuele oplossingen. Met de audiovisueel second opinion bieden we u die kennis aan. Vergelijk offertes of laat uw actuele situatie beoordelen. De audiovisueel specialist staat voor u klaar.

Direct meer informatie? Bel de audiovisueel specialist op 0318-730760 of stuur een e-mail.

wePresent Certified Partner