0 Vergelijken

Beamers

De Kantoorspecialist is de onafhankelijke specialist voor al je beamers. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in alle audiovisuele technologie, hierin kunnen projectoren natuurlijk niet ontbreken. Wij denken graag met je mee als je opzoekt bent naar een beamer. Kom langs in onze showroom in Veenendaal of neem contact op met onze audiovisuele specialisten.

Daarnaast levert De Kantoorpsecialist ook projectieschermen.Om het perfecte projectiescherm voor jou te vinden, komen we graag met je in contact!

Beamers bij de Kantoorspecialist

Een beamer met een goede kwaliteit is erg belangrijk. Wat je projecteert naar anderen geeft tegelijkertijd een projectie van jezelf weer. Je wilt natuurlijk dat deze projectie dan van hoge kwaliteit is. Bij De Kantoorspecialist ben je hiervoor aan het goede adres. Wij verkopen alleen de projectoren waarvan wij vinden dat ze een goede kwaliteit hebben. Bij ons ben je dus verzekerd van een goede kwaliteit voor al je beamers.

 

Soorten beamers

Onze hoogwaardige projectoren geven een uitermate scherp HD beeld, ook in lichte kamers. Ze hebben een groot schaalbaar projectievlak waardoor het makkelijk is het beeld zo groot mogelijk te projecteren. De Epson EB-992F beamer geeft een helder levendig beeld, zodat iedereen een goed zicht heeft. Tevens heeft de lamp een levensduur van wel 6500 uur!

 

Voor de echte topbeamer moet je kijken naar de Sony VPL-PHZ50. Deze beamer heeft een laser lichtbron die ervoor zorgt dat het beeld een hoge helderheid heeft en tevens rijke en stabiele kleuren projecteert. Bovendien heeft deze laserlamp een levensduur van tot wel 20.000 uur! Het stijlvolle design maakt dat deze beamer overal goed op z’n plek staat. Beide projectoren zijn eenvoudig in te stellen en bieden een breed scala aan connectiviteit opties, zo zijn ze makkelijk te verbinden met meerdere apparaten.

 

Neem contact op

Heb je nog vragen over het assortiment hier op deze pagina? Of behoefte aan advies van onze specialisten bij het kiezen van de beste projector? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0318-551122 of ons een bericht te sturen via de chat.

 

Verder verfijnen op …
Tot
Helderheid
merk
Prijs
Tot
Type

Alle producten

Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Je kunt ons op werkdagen

bereiken tot 17.00 uur

team-av
Stefan en Sander gaan graag het gesprek met je aan
banner-laat-je-inspireren.png

Laat je inspireren door de specialist

Een aantrekkelijke werkomgeving die bijdraagt aan het werkgeluk van mensen. Voor het aantrekken en behouden van talent is het cruciaal dat de werkomgeving gezond en inspirerend is.

Bezoek onze showroom
Maak een afspraak
Enige vertraging van in de levering. Direct is er door de administratie actie ondernomen en netjes in orde gemaakt.
Peter , Leudal
Klanten beoordelen ons met 9.1 uit 10! Met al 1021 beoordelingen