| 
4 artikelen
 • Narrowcasting

  Snel en makkelijk informatie delen met wie u wilt, wij hebben de oplossing! Deel uw boodschap op een dynamische en doelgerichte wijze aan uw doelgroep. Van bedrijfspresentaties tot nummervolgsysteem, en dat allemaal met één narrowcasting oplossing.
  informeren_narrowcasting
  Meer informatie
 • Beeld

  Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Beeld draagt zorg voor een optimale beleving, het brengt mensen dichter bij elkaar. De mogelijkheden zijn enorm, van LED display tot projectiescherm. Doordat iedere organisatie uniek is geven wij u in een persoonlijk gesprek graag inspirerend advies.
  informeren_beeld
  Meer informatie
 • Interactief Touchscreen

  Hoe kan ik mijn klant het beste informeren? Door gebruik te maken van een informatiezuil of touchscreen monitor kunnen uw klanten zelfstandig hun weg gaan. Zo ontdekt uw klant zelf welke producten het meest aansluiten op zijn wens bijvoorbeeld. De tijd die u hiermee bespaart kunt u gebruiken om uw klanten nog beter van dienst te zijn.
  informeren_interactief-touchscreen
  Meer informatie
 • Videowall

  Mensenogen traceren altijd bewegende beelden. Hoe groter de beelden, hoe meer we kijken. Daarmee is de videowall het communicatiemiddel waarmee uw boodschap prominent in beeld is!
  informeren_videowall
  Meer informatie
    | 
4 artikelen

Informeren: Digital Signage

Uw klant komt op diverse manieren in aanraking met uw organisatie. Maar hoe zorgt u nu dat de klant een goede indruk heeft van wat u te bieden heeft? Met een digital signage oplossingen van De kantoorspecialist Veenendaal weet u zeker dat uw klant de juiste boodschap ontvangt.

Afhankelijk van uw wensen en eisen zoeken wij naar de beste digital signage oplossing. Lees meer over de kansen voor audiovisueel informeren met:

Direct meer informatie over digital signage? Bel de audiovisueel specialist op 0318-730760 of stuur een e-mail.

wePresent Certified Partner