| 
5 artikelen
 • Beeld

  Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Beeld draagt zorg voor een optimale beleving, het brengt mensen dichter bij elkaar. De mogelijkheden zijn enorm, van LED scherm tot presentatiescherm. Doordat iedere organisatie uniek is geven wij u in een persoonlijk gesprek graag inspirerend advies.
  presenteren_beeld
  Meer informatie
 • Projectie

  Haarscherpe beelden op een groot scherm, het is mogelijk met een projectie oplossing. Het past in ieder interieur en neemt minimale ruimte in beslag. Mogen wij met u meedenken welke projectiescherm en presentatie beamer het beste bij uw organisatie past?
  presenteren_projectie
  Meer informatie
 • Touchscreen

  Samen nadenken over ideeën gaat beter als je dingen kunt aanwijzen. Een touchscreen scherm gaat nog een stap verder, raak het scherm aan en het zal doen wat u vraagt. Zo wordt presenteren ineens samenwerken!
  presenteren_touchscreen
  Meer informatie
 • Interactief

  U geef een presentatie en vraagt om suggesties van uw collega’s, hoe zou u dat doen? Door interactief samen te werken wordt iedereen persoonlijk actief betrokken bij de presentatie. Het interactief bord heeft alle mogelijkheden in zich die u nodig heeft. Zo weet u zeker dat niemand indommelt tijdens uw presentatie.
  presenteren_interactief
  Meer informatie
 • LFD: Large Format Display

  Displays hangen tegenwoordig overal en worden elke dag gebruikt. De grotere vergaderruimte, kantine of entree kan vandaag de dag ook uitgerust worden met een display. Hiervoor is de Large Format Display, LFD display, op de markt gekomen. Goede leesbaarheid, zelfs in een vergaderruimte van 13 meter diep!
  AVPLFD
  Meer informatie
    | 
5 artikelen

Interactief Presenteren

Zakelijke communicatie wordt vaak verpakt in een presentatie. De functie van de spreker is het allerbelangrijkst. Als spreker is het van cruciaal belang dat de juiste presentatiemiddelen beschikbaar zijn.

“De grootste irritatie bij presentaties is het gebrek aan interactie!”

Mensen leren beter als ze zelf ergens achter komen, in plaats van dat het ze verteld wordt. Betrek uw publiek bij de boodschap die u met hen wilt delen. Ontdek interactief presenteren.

Presentatiemiddelen

Met de juiste presentatiemiddelen bedoelen we de oplossing die bij u past. Audiovisuele presentatiemiddelen voor een congreszaal, directiekamer of een algemene vergaderzaal heeft elk zijn eigen aanpak en oplossing.

Interactief presenteren doet u met presentatiemiddelen zoals een:

Mogen wij met u meedenken? Bel de audiovisueel specialist op 0318-730760 of stuur een e-mail.

wePresent Certified Partner