Referentie Fleurop-Interflora

Inrichting Fleurop-Interflora

Opdracht: Inrichting directiekamer met multifunctionele presentatie oplossingen
Audiovisueel:
Meubilair:
Adviseurs: Henk Jan Karens en Nico Huisman

Afbeeldingen:

Interview:

Kunt u wat meer vertellen over uw bedrijf en uw functie binnen het bedrijf?

Ik ben algemeen directeur bij Fleurop. Ik houd me bezig met de strategie en zet daarnaast veel lijnen uit. De webwinkel heeft mijn passie, overigens ben ik van mening dat de webwinkel ook de toekomst heeft met het oog op deze organisatie. Bloemen worden steeds meer op mobiele devices besteld. Het is een echte trend, de mobiele website is daarom ook een belangrijk middel voor Fleurop om te groeien.

Wat is de opdracht die u door De kantoorspecialist heeft laten uitvoeren? Waren er bepaalde voorwaarden of doelen die behaald moesten worden?

Wat betreft meubilair wilde we een goed advies waarbij de prijs/kwaliteitverhouding zeer goed moest zijn. Op audiovisueel gebied wilden we van het papier af. Het kleine display wat ik reeds in gebruik had was te klein om op een normale manier cijfers te presenteren. Daarbij kwam ook nog eens dat het totaal niet interactief was, dat is nu absoluut wel het geval. Onze flipover was ook totaal niet representatief, dat moest anders! De interactieve presentatieoplossing voldoet aan alle eisen.

Het is prachtig om te zien hoe jullie je klanten als ambassadeurs inzetten, slimme zet!

Wat was voor u de doorslaggevende reden om voor De kantoorspecialist te kiezen?

Goed advies, reeds ervaring met De kantoorspecialist, en ook zeer belangrijk voor ons: lokaal/regionaal zakendoen, absolute pré!

Wat vond u van de ontvangst bij De kantoorspecialist?

Showroom was zoals het hoorde te zijn. De demo bij één van jullie klanten was voor ons doorslaggevend. Je wilt zien hoe het werkt, je wilt het voelen en beoordelen. Het is prachtig om te zien hoe jullie je klanten als ambassadeurs inzetten, slimme zet!

Hoe verliep het proces na opdracht?

Goed geregeld, alles in één keer geleverd. Het is heel belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar de klant.

Wat vind u van het uiteindelijke resultaat?

Prima, zeer tevreden! We gebruiken de presentatieoplossing zowel om interactief te presenteren middels de meegeleverde digipennen. Daarnaast gebruiken we het whiteboard ‘old school’ om aantekeningen te maken of om ad-hoc te brainstormen.

Correct zakelijk, goed

Zou u De kantoorspecialist bij anderen aanbevelen?

Jazeker.

← Terug naar de referenties