Project basisschool de Wittenberg

Opdracht: Inrichting totale school met digiborden
Audiovisueel:
Adviseur:

Nico Huisman

Afbeeldingen:

Interview:

Kunt u wat meer vertellen over uw organisatie en uw functie binnen de organisatief?

De Wittenberg is een reformatorische basisschool in Scherpenzeel. Zelf geef ik 4 dagen in de week les aan groep 7 en houd ik me 1 dag bezig met de ICT- en aanverwante werkzaamheden binnen de school.

Wat is de opdracht die u door De kantoorspecialist heeft laten uitvoeren? Waren er bepaalde voorwaarden of doelen die behaald moesten worden?

Er moesten digitale schoolborden komen die geschikt zijn voor het basisonderwijs. Deze borden moesten van goede kwaliteit zijn en goed functioneren. Daarnaast was het een voorwaarde dat de borden naadloos geïntegreerd konden worden in het bestaande netwerk.

Wat was voor u de doorslaggevende reden om voor De kantoorspecialist te kiezen?

Om te beginnen gaf de enorm scherpe prijs van De kantoorspecialist ons stof tot nadenken.  De persoonlijke aandacht  en bevlogenheid van de accountmanager speelde daarnaast een belangrijke rol in de besluitvorming. Bij De kantoorspecialist zijn we geen nummer, maar mensen die met elkaar samenwerken! 

Bij de kantoorspecialist zijn we geen nummer, maar mensen die met elkaar samenwerken!

Wat vond u van de ontvangst van De kantoorspecialist?

De demo die De kantoorspecialist bij ons op locatie verzorgde was goed geregeld. Het uitproberen van het bord gaf ons meer vertrouwen en zekerheid om de juiste keus te maken. Vooral de leerkrachten zelf konden op deze manier kennismaken met de nieuwe standaard in lesgeven!

Hoe verliep het proces na opdracht?

Eerst was er weinig contact, maar toen de installatiedatum dichterbij kwam veranderde dit in een actieve invulling. Onze vragen werden beantwoord en er werd actief meegedacht in het proces. De implementatie verliep goed, daar waar nodig werd onderling snel geschakeld om op die manier problemen voor te zijn. 

Wat vindt u van het uiteindelijke resultaat?

Tevredenheid overheerst, het is een fantastische oplossing voor een zeer goede prijs!  

Zou u De kantoorspecialist bij anderen aanbevelen?

Ik zou De kantoorspecialist zeker bij anderen aanbevelen, het project is goed verlopen en we zijn dan ook zeer tevreden.

← Terug naar de referenties