0 Vergelijken

Smart Office

Een dubbel geboekte vergaderzaal, het kan voor behoorlijk wat verwarring en irritatie zorgen. Zeker als groot bedrijf met slechts een enkele vergaderzaal loop je al snel tegen dit probleem aan. Gelukkig is daar de oplossing in de vorm van Roommanager. Op deze manier kun je jouw ruimtes beter beheren en vergissingen voorkomen.

 

Is dit precies wat je zoek voor jouw bedrijf? En wil je graag meer weten over ruimtereservering? Dan ben je bij De Kantoorspecialist aan het juiste adres. Op deze pagina geven we je namelijk meer informatie over het digitaal reserveren van kantoorruimtes en de software die je hiervoor kunt gebruiken. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

 

Smart office oplossingen van De Kantoorspecialist

In ons uitgebreide assortiment zijn verschillende oplossingen te vinden voor smart office. Zo bieden wij onder andere displays om vergaderruimtes te reserveren, je werkplek te reserveren, bezoekers te registreren en narrowcasting.

 

Vergaderruimte reserveren

Het reserveren van je vergaderruimte doe je gemakkelijk met GoBright Room Manager. Zo weet jij wanneer een vergaderruimte bezet of vrij is. Dit kan je ook aanvullen met een interactieve achtergrond licentie. Zo kan je items als de receptie, toiletten toevoegen of aan je room manager.

 

Werkplek reserveren

GoBright Desk Manager licentie maakt het voor jou mogelijk om je werkplek te reserveren. Dit eenvoudig en makkelijk toe te passen zodat jij bij hybride werken, van te voren zeker een werkplek hebt op kantoor.

 

Bezoekers registreren

Heb je bezoekers of gasten die op het kantoor moeten zijn. Dit kan je nu van te voren doen met de licentie Bezoekers registratie van GoBright.

 

Narrowcasting

Met GoBright View kan jij je collega's en bezoekers perfect informeren. Deze narrowcasting oplossing zorgt ervoor dat de juist informatie op het goede moment wordt getoond. Dit kan je aanschaffen met de GoBright Room View license.

 

Bestel je apparaten voor smart office

Welke tool heb jij nodig voor je smart office? Bekijk direct de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden en kies de oplossing die aansluit bij jouw wensen. Vandaag voor 16:00 besteld, is morgen in huis. Behoefte aan meer informatie over het toepassen van de apparaten op kantoor? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0318 - 55 11 22. Onze specialisten voorzien je graag van advies op maat.

Alle categorieën

Alle producten

Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Je kunt ons op werkdagen

bereiken tot 17.00 uur

team-av
Stefan en Sander gaan graag het gesprek met je aan
banner-laat-je-inspireren.png

Laat je inspireren door de specialist

Kantoor- en projectinrichting met een aansprekend design. Verrassende functionaliteit en vooral slim toegepast.

Bezoek onze showroom
Maak een afspraak
Cartridges besteld. 1 dag levertijd en netjes geleverd.
Evert, Opheusden
Klanten beoordelen ons met 9.2 uit 10! Met al 1049 beoordelingen