0 Vergelijken

Thuiswerkplek AV

Voor audiovisuele apparaten voor je thuiswerkplek ben je bij De Kantoorspecialist aan het juiste adres. In ons uitgebreide aanbod vind je alle apparaten die je nodig hebt om de ideale thuiswerkplek te creëren, zodat jij makkelijk online kunt vergaderen. Bij ons zijn onder andere touchscreens voor online vergaderen, monitors en computeraccessoires verkrijgbaar. 

 

Display of touchscreen ophangen met een beugel of standaard

Steeds meer mensen werken hybride. Dus deels op kantoor en deels thuis. Om ook thuis op een effectieve manier aan de slag te kunnen gaan, is het van belang dat je een goede werkplek inricht voor je hybride vergadering. Niet alleen een comfortabel bureau en ergonomische bureaustoel horen hier bij, maar uiteraard ook de audiovisuele apparatuur. Zo heb je bijvoorbeeld een goede monitor en goede computeraccessoires als een muis en toetsenbord nodig. Thuis deelnemen aan een hybride vergadering? Dat kan met een speciaal touchscreen voor conference calling. In het complete aanbod van De Kantoorspecialist kun je het allemaal vinden.

 

Het aanbod van De Kantoorspecialist

Om je een beter beeld te geven van ons aanbod, zetten we een aantal audiovisuele apparaten voor je thuiswerkplek en voor je hybride vergadering op een rij:

Wil je een van de bovenstaande producten en apparaten aanschaffen voor je thuiswerkplek? Bestel ze eenvoudig en snel bij De Kantoorspecialist. Voor 16:00 besteld is morgen in huis.

 

Contact opnemen

Wil je meer weten over de producten die wij aanbieden voor je thuiswerkplek? Of heb je behoefte aan advies van een onze specialisten bij het maken van een keuze? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0318 - 55 11 22 of door een bericht achter te laten via het online contactformulier.

Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Je kunt ons op werkdagen

bereiken tot 17.00 uur

team-av
Stefan en Sander gaan graag het gesprek met je aan
banner-laat-je-inspireren.png

Laat je inspireren door de specialist

Kantoor- en projectinrichting met een aansprekend design. Verrassende functionaliteit en vooral slim toegepast.

Bezoek onze showroom
Maak een afspraak

Klanten over ons

Er zijn nog niet voldoende recensies geschreven om hier weer te geven.

Beoordeel ons nu