| 
5 artikelen
 • Beeld

  Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Beeld draagt zorg voor een optimale beleving, het brengt mensen dichter bij elkaar. De mogelijkheden zijn enorm, van LED scherm tot HD beamer. Doordat iedere organisatie uniek is geven wij u in een persoonlijk gesprek graag inspirerend advies.
  vergaderen_beeld
  Meer informatie
 • Touchscreen

  Samen nadenken over ideeën gaat beter als je dingen kunt aanwijzen. Een LED touchscreen gaat nog een stap verder, raak het scherm aan en het zal doen wat u vraagt. Zo wordt vergaderen ineens samenwerken!
  vergaderen_touchscreen
  Meer informatie
 • Interactief

  U bent aan het vergaderen en vraagt suggesties aan uw collega’s, hoe zou u dat doen? Door interactief samen te werken wordt iedereen persoonlijk actief betrokken bij een vergadering. Onze interactieve beamer heeft alle mogelijkheden in zich die u nodig heeft. Zo weet u zeker dat niemand indommelt tijdens een vergadering!
  vergaderen_interactief
  Meer informatie
 • BYOD

  Bring Your Own Device, de ultieme stap naar interactieve vergadering. Eenvoudig vergaderen vanaf uw eigen tablet of smartphone, dat is het principe. Uiteraard volledig draadloos, met interactie mogelijkheden voor uw publiek, makkelijker kan het niet.
  vergaderen_byod
  Meer informatie
 • LFD: Large Format Display

  Displays hangen tegenwoordig overal en worden elke dag gebruikt. De grotere vergaderruimte, kantine of entree kan vandaag de dag ook uitgerust worden met een display. Hiervoor is de Large Format Display, LFD display, op de markt gekomen. Goede leesbaarheid, zelfs in een vergaderruimte van 13 meter diep!
  AVVLFD
  Meer informatie
    | 
5 artikelen

Interactief Vergaderen

De dynamiek van vergaderen is in ontwikkeling. Van zitten naar staan. Van onleesbare aantekening naar laptops. Met het toenemend gebruik van smartphones en tablets zijn we in de volgende fase beland. Haal het maximale uit uw organisatie, transformeer uw vergadering interactief.

Afhankelijk van uw wensen en eisen zoeken wij naar de beste oplossing voor interactief vergaderen. Als onafhankelijk leverancier ondersteunen wij u bij elke audiovisuele vraag. We leveren onder meer een LED scherm, HD beamer en LED touchscreen. Maar ook totaal oplossingen voor BYOD vergadering, videoconferencing en telefonisch vergaderen.

Direct meer informatie? Bel de audiovisueel specialist op 0318-730760 of stuur een e-mail.

wePresent Certified Partner