Mijn winkelwagen

Leeg

Showroom Veenendaal

De kantoorspecialist is - de naam zegt het al - de specialist voor kantoorbenodigdheden.

Al sinds 1989. Solide ondernemerschap, persoonlijke benadering en productspecialisatie staan aan de basis van het succes van De kantoorspecialist. U zult het enthousiasme en de mentaliteit van onze medewerkers waarderen. Het zijn specialisten die hun kwaliteiten elke dag graag inzetten om u te ontzorgen. 

Met visie op uw werkplek

Dat is het credo van De kantoorspecialist en dat laten we u graag ervaren.

Elke dag werken duizenden mensen in Nederland met plezier én succes dankzij onze oplossingen. Het geheim? We zijn niet alleen sterk in hoogwaardige producten met een aansprekend design en verrassende functionaliteit, we passen ze vooral slim toe! Of het nu gaat om kantoorartikelen, - inrichting, audiovisuele oplossingen, document oplossingen of ICT. Niet de duurste oplossing is een prettige arbeidsvoorwaarde, maar de béste oplossing. Dat spreekt elke ondernemer aan die graag een omgeving creëert waarin succes vanzelfsprekend is.

Voor ons is het een filosofie, een manier van denken - misschien wel gewoon een kwestie van karakter. We verplaatsen ons graag in klanten, denken mee, analyseren werkprocessen, zoeken naar winstpunten.

Het resultaat is een oplossing waar al uw kantoormedewerkers bijzonder over te spreken zijn.  Zij hebben het voor elkaar, en dat is de beste arbeidsvoorwaarde die u kunt bedenken. Het is voor ons een drijfveer. Steeds zijn we op zoek naar de voldoening van een opdrachtgever met medewerkers die enthousiast zijn. Enthousiast over hun werk, hun succes, hun werkgever, hun uitdagingen. Enthousiast over hun kantooromgeving.

Ontdek wat ook úw beste arbeidsvoorwaarde is en bel of e-mail met een van onze accountmanagers.

E. van Engelenhoven


Missie

Ontzorgen.

Visie

Wij leveren een totaalpakket met kantoorbenodigdheden. Alle producten en diensten zijn van toegevoegde waarde voor een kantooromgeving.

De kracht van ons bedrijf zijn de mensen. Persoonlijk en prettig contact vinden we belangrijk. Om op deze klantrelatie te focussen verlopen bedrijfsprocessen met weinig inspanning. Informatie en communicatie is bij ons laagdrempelig en volledig on- en offline beschikbaar. Gemak voor de klant staat hierbij centraal.

Wij gebruiken de Bijbel als uitgangspunt. Hierbij hoort een integere omgang met elkaar en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. We willen hier graag een voorbeeld in zijn.

Voor klanten zijn we de persoonlijke kantoorspecialist in de regio die zorgt voor gemak, service en kwaliteit met een scherpe prijs. Voor medewerkers levert De kantoorspecialist een prettige werkomgeving. Als team stimuleren wij elkaar om de doelstellingen te behalen en de persoonlijke vaardigheden te verhogen.