Specialist in werkgeluk

De Kantoorspecialist is jarig! Dankbaar kijken we terug op 30 jaren samenwerking met gewaardeerde relaties en veel werkplezier. We zijn er trots op. Maar we werken ook graag verder aan de toekomst. Daarom gebruiken we dit jubileum ook voor een nieuwe huisstijl. Begin 2020 vind je hier ook een website in nieuwe stijl!

Mijn winkelwagen

Leeg

Showroom Veenendaal

Even voorstellen

De kantoorspecialist is sinds 1989 actief op het vlak van kantoorbenodigdheden. Dhr. Van Engelenhoven maakte destijds de stap van schrijfmachinemonteur naar verkoper van kantoorbenodigdheden. En met succes. Begonnen in een showroom van zestig vierkante meter, een kantoortje van tweeënhalf bij drie en een magazijn van één bij anderhalve meter, zijn we momenteel gevestigd in een pand van ruim 2000 vierkante meter. En de groei zit er nog steeds in. Samen met de nieuwe generatie Van Engelenhoven werken meer dan veertig mensen aan het werkplezier voor een groeiende klantenkring.

Al vanaf het prille begin ligt onze focus op persoonlijk contact, een servicegerichte benadering en vergaande specialisatie. Vooral met die laatste kwaliteit hebben we naam gemaakt. We heten niet voor niets De kantoorspecialist. Per productgroep hebben we specifiek opgeleide specialisten in huis. Ze hebben gevoel voor wat mooi is, ervaring met wat functioneel is en verstand van wat vereist is. Ons team komt elke ochtend weer gemotiveerd uit bed voor werkplezier. We genieten namelijk zelf enorm van ons werk maar we hebben ook alles in huis om werkplezier voor onze klanten te realiseren.  


Missie

Wij gaan voor werkplezier.

Visie

Wij zijn De kantoorspecialist in het midden van het land.

Wij zorgen voor een complete werkomgeving.

Wij staan voor werkplezier van onze eigen mensen. Daardoor realiseren zij ook werkplezier bij onze klanten.  

Onze mensen zijn puur, gedreven en optimistisch. In ons handelen gebruiken wij de Bijbel als uitgangspunt.