0 Vergelijken

Audiovisuele apparatuur? Daarvoor ga je naar AVINTER

13-12-2023

Tijd voor een nieuwe stap

Wij zijn trots om te delen dat De Kantoorspecialist, door onze groeiende expertise in audiovisuele apparatuur, een nieuwe, spannende stap gaat zetten: De lancering van een gloednieuw bedrijf! Vanaf 1 januari 2024, zal de audiovisuele afdeling van De Kantoorspecialist zelfstandig verder gaan onder de naam AVINTER.

 

AVINTER, jouw partner met oog op AV-inrichting

 

Door af te splitsen van De Kantoorspecialist kan onze audiovisuele tak zich nog beter focussen op hun specialisme: het leveren van de beste audiovisuele apparatuur.

 

AVINTER helpt je met de audiovisuele inrichting van je kantoor, vergaderruimte of klaslokaal. Wat maakt AVINTER uniek? Snelheid, flexibiliteit en expertise. Dit zou je ook wel hun 3 kernwaarden kunnen noemen. Je ziet ze overal terug in hun werkwijze.

 

Wat betekent dit voor jou?

Tot nu toe was De Kantoorspecialist jouw vertrouwde adres voor audiovisuele apparatuur. Je kon gemakkelijk je touchscreen, display of conference camera bestellen via onze webshop of contact opnemen met onze accountmanagers. Dit kan nu ook nog. Maar het assortiment audiovisuele apparatuur zal geleidelijk bij De Kantoorspecialist verdwijnen. 

 

Wat kun je daarom vanaf 1 januari 2024 het beste doen? Je audiovisuele apparatuur direct op www.avinter.nl bestellen. Daar vind je ook nog eens een veel breder assortiment aan audiovisuele apparatuur dan wat je al gewend bent.

 

 

Logo.png

Meer informatie?

Benieuwd naar wat AVINTER voor jou kan betekenen? Of wil je direct audiovisuele apparatuur bestellen? Neem dan een kijkje op de website van AVINTER of bel ze op 0318 ‑ 88 40 30. Ze staan voor je klaar om je te helpen met dezelfde expertise die je gewend bent van De Kantoorspecialist, maar dan onder een nieuw dak!

Geïnspireerd door deze blog en benieuwd of het iets voor jouw kantoor kan zijn?
Neem contact op met een specialist

Of bel 0318 - 55 11 22

Je kunt ons iedere werkdag bereiken tot 17:00 uur