0 Vergelijken

Audiovisuele apparatuur: De top 5 van Hassan

12-10-2022

De top 5 van onze audiovisueel specialist Hassan

Audiovisuele apparatuur. Onze accountmanager en specialist Hassan weet er alles van. Hieronder geeft hij zijn top 5 favoriete apparaten.

 

 1. Op de eerste plaats in mijn top 5: De Newline Elara touchscreen. Dit vind ik echt een TOP touchscreen met een supermooi design. Daarnaast krijg je er een gratis camera bij. Hiermee kun je makkelijk hybride vergaderen via jouw online platform, zoals Teams of Zoom.
   
 2. Als we het hebben over de categorie displays, dan zijn de displays van Sony absoluut mijn favoriet. Ik ben eigenlijk enthousiast over alle displays van Sony. Ik kan er niet eentje uitkiezen. Ze zijn allemaal favoriet! De Sony displays hebben altijd een mooi design en een ultrascherp beeld met diepe natuurlijke kleuren. Daarbij hebben ze ook nog eens mooie volle audio speakers. Dus ben je van plan een display aan te schaffen? Dit moet er ongetwijfeld één van Sony zijn.
   
 3. De Logitech Rally Bar Mini heeft de derde plek in mijn top 5 gekregen. Dit is een een apparaat met ingebouwde camera, luidspreker en microfoon. Deze videobar is erg compact en brengt alles haarscherp in beeld. Een mooie camera die je kunt gebruiken voor al je online vergaderingen.
   
 4.  Barco ClickShare CX-30 staat op nummer 4. Dit is een systeem waarmee je draadloos kunt presenteren en online vergaderen. Het is makkelijk in gebruik en werkt altijd. Je kunt je camera er rechtstreeks (=draadloos) op aansluiten, zodat je geen last hebt van een wirwar aan kabels. En zonder al die onnodige kabels, ziet je vergaderruimte er ook nog eens superstrak en netjes uit!
   
 5. De Poly Studio X50 videobar met TC8 van Polycom maakt mijn top 5 compleet. Met een videobar, maak je in één keer je vergaderruimte compleet. De X50 videobar is een handig apparaat omdat het via een ip-verbinding werkt. Via het touchpaneel (de TC8) begin je eenvoudig je online meeting, zonder dat je een PC of een laptop nodig hebt.
   

Meer informatie?Hassan top 5

Wil je meer informatie over deze producten? Of wil je Hassan persoonlijk spreken? 

Neem contact op via telefoonnummer 06 - 57 37 94 92 of vul het contactformulier in en Hassan neemt snel contact met je op. 

Geïnspireerd door deze blog en benieuwd of het iets voor jouw kantoor kan zijn?
Neem contact op met een specialist

Of bel 0318 - 55 11 22

Je kunt ons iedere werkdag bereiken tot 17:00 uur