0 Vergelijken

Audiovisuele apparatuur: kopen of leasen?

17-11-2022

Je kunt je audiovisuele apparatuur natuurlijk gewoon kopen bij De Kantoorspecialist. Maar je kunt deze apparatuur ook sámen met de nodige service, voor een vast bedrag per maand, afnemen bij De Kantoorspecialist. Dit noemen we: AV as a service.

 

AV as a service, wat bedoelen we ermee?

AV as a service houdt dus in dat je de audiovisuele apparatuur niet zelf bezit, maar ze wel gebruikt. Het is vergelijkbaar met bijvoorbeeld een leaseauto.

 

Je neemt dus de audiovisuele apparatuur af. Maar daarbij krijg je ook onze service. Onze monteurs installeren en onderhouden de apparaten en zorgen voor vervanging aan het eind van de gebruiksperiode. En dit voor een vast bedrag per maand.

 

AV as a service, dit zijn de voordelen voor jou

  • Je hoeft geen investering te doen. Je betaalt gespreid kleine bedragen.
  • Het geld dat je niet hoeft te investeren, gebruik je voor je core business.
  • Je krijgt de beste apparatuur zonder dat je zelf hoeft te investeren.
  • Je hebt geen verantwoordelijkheid voor de audiovisuele apparatuur. Die ligt bij ons. Zijn er problemen met de apparatuur? Wij lossen ze op.
  • AV as a service stimuleert de circulaire-economie.
  • Bij De Kantoorspecialist hebben we ervaren monteurs en specialisten die je graag adviseren en altijd voor je klaar staan.

 

AV as a service png.png

AV as a service en duurzaamheid

We noemden het al kort: AV as a service stimuleert de circulaire-economie. Dat zit zo: wanneer audiovisuele apparatuur als dienst aangeboden wordt, blijft de leverancier zelf de eigenaar van die apparaten. De gebruiker is dus geen eigenaar en heeft dus ook niet de verantwoordelijkheid.

 

De leverancier heeft er dus baat bij dat de audiovisuele apparatuur kwalitatief hoogstaand zijn. Zo kost het hen het minst en blijven de producten zo lang mogelijk goed functioneren. En na afloop van de gebruiksperiode willen ze de apparatuur graag nog een tweede leven geven.

Ik wil meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Samen met jou bespreken we graag welke oplossing bij jouw organisatie past. Bel 0318 73 07 60 of neem contact met ons op via dit contactformulier.

Lees ook deze blog:

Wat is audiovisuele apparatuur?
Wat is audiovisuele apparatuur?
Geïnspireerd door deze blog en benieuwd of het iets voor jouw kantoor kan zijn?
Neem contact op met een specialist

Of bel 0318 - 55 11 22

Je kunt ons iedere werkdag bereiken tot 17:00 uur