0 Vergelijken

De nieuwste monitorarmen van Neomounts

05-02-2024

Een monitorarm is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de hedendaagse werkplek. Uit onderzoek blijkt dat tegenwoordig zo’n 50% van de werkplekken een monitorarm heeft. Met de toename van hybride werken wordt welzijn op de werkvloer een steeds belangrijker onderwerp, laat daar nou de monitorarm nou net een juiste bijdrage aan leveren.

Maar hoe kies jij nou in drie stappen de goede monitorarm?

 1. Hoeveel schermen wil je aan de monitorarm bevestigen?
  Overweeg hoeveel schermen je gaat gebruiken: één, twee, drie of misschien wel vier schermen? Gaan ze naast elkaar of boven elkaar? Er zijn talloze mogelijkheden. Neem even de tijd om dit voor jezelf te bepalen, zodat je een juiste keuze kunt maken.
   
 2. Wil je een instelbare of verstelbare monitorarm?
  Tegenwoordig zijn er monitorarmen met gasveren en vaste statieven. Wordt de monitorarm op werkplekken door meerdere mensen gebruikt? Dan is een gasveermonitorarm een slimme keuze. Ben je de enige die de werkplek gebruikt? Dan is een vaste monitorarm voldoende.
   
 3. Hoe wil je de monitorarm bevestigen?
  Er zijn verschillende manieren om de monitorarm aan je bureau te monteren. Onderzoek welke optie het beste bij jouw wensen past. Ga je voor een klem om je bureaublad te beschermen? Of kies je liever voor een doorvoerschroef? Of misschien toch een vrijstaande oplossing? Het zijn allemaal opties hoe jij de monitorarm kunt bevestigen.
   

Nadat je deze drie vragen aan jezelf gesteld hebt, heb je een goede basis gelegd voor het kiezen van de ideale monitorarm. Een welbekende serie monitorarmen is de NEXT-serie van Neomounts. Deze serie is tegenwoordig in te delen in drie lijnen.

 

 

Neomounts-Next-Light.png

Neomounts NEXT Lite

Deze monitorarmen zijn ontworpen voor één of twee beeldschermen met een schermdiagonaal tot 27 inch. De korte T-Rex® armen zorgen ervoor dat je bureau netjes en georganiseerd blijft, zonder veel ruimte in beslag te nemen. De VESA-adapters zijn uitgevoerd in zwart, waardoor ze naadloos integreren met je scherm. Je kunt de hoogte en diepte van de armen eenvoudig aanpassen en de kabels netjes wegwerken, zodat ze niet in de weg slingeren. Bovendien worden deze armen geleverd in een 100% plasticvrije verpakking en zijn ze verkrijgbaar in zowel zwart als wit.

Neomounts-next-core.jpg

Neomounts NEXT core

Deze monitorarmen zijn beschikbaar voor één of twee schermen tot maar liefst 49 inch diagonaal. Uitgerust met een gasveer voor moeiteloze hoogte- en diepteverstelling. Wat helemaal geweldig is, is het 180 graden draaimechanisme dat automatisch stopt bij 180 graden, zodat je schermen niet tegen de muur of scheidingspaneel aan botsen. Voor de dubbele schermvariant hebben we een hendel toegevoegd, waardoor de hoogteverstelling extra makkelijk versteld kan worden. En die vervelende kabels? Die werk je netjes weg, zodat ze niet in de weg hangen. De monitorarm is voorzien van topfix bevestiging, zodat je niet onder het bureau bezig bent met bevestigen van de monitorarm. Deze lijn wordt geleverd in een 100% plasticvrije verpakking en is verkrijgbaar in zowel zwart als wit.

Neonmounts-Next-One.jpg

Neomounts NEXT One

De NEXT One-lijn is dé oplossing voor schermen, zowel klein als groot. Dankzij de versterkte kop kan deze monitorarm schermen tot wel 18 kg (15 kg voor gebogen schermen) dragen. De Neomounts NEXT One beschikt over een gasveer voor hoogte- en diepteverstelling. Het handige 180 graden draaimechanisme stopt automatisch om schade aan muren of scheidingspanelen te voorkomen. Voor de dubbele schermvariant is er een hendel toegevoegd voor nog gemakkelijkere hoogteverstelling. En die kabels? Die werk je makkelijk weg. De topfix-bevestiging maakt de installatie een fluitje van een cent. En net als de Core-lijn, wordt ook deze serie geleverd in een 100% plasticvrije verpakking en is verkrijgbaar in zwart (en op aanvraag in wit). Bovendien krijg je maar liefst 10 jaar garantie op de One-lijn!

Wil jij nou advies over welke monitorarm bij jou past? Neem dan contact op met één van onze specialisten via [email protected] of 0318-730700.

Lees ook deze blogs

Ergonomisch werken: zo doe je dat!
Ergonomisch werken: zo doe je dat!
Deze trends voor een moderne kantoorinrichting mag je niet missen
Deze trends voor een moderne kantoorinrichting mag je niet missen
Geïnspireerd door deze blog en benieuwd of het iets voor jouw kantoor kan zijn?
Neem contact op met een specialist

Of bel 0318 - 55 11 22

Je kunt ons iedere werkdag bereiken tot 17:00 uur