0 Vergelijken

De Schoolspecialist draagt een steentje bij

25-05-2023

Vanuit ons label De Schoolspecialist denken wij met scholen mee op het gebied van onder andere digiborden en touchscreens. Wanneer het tijd is om de digiborden op scholen te vervangen, stopt het daar niet voor de oude digiborden en touchscreens. Die geven wij graag nog een tweede leven.

 

Veel digiborden en touchscreens die wij demonteren op scholen, zijn namelijk nog in redelijke staat. Al deze borden slaan wij op in ons magazijn totdat het volgende transport gepland staat. Want het is natuurlijk zonde om die goede digiborden te vernietigen.
 

De Schoolspecialist werkt daarom samen met een aantal stichtingen die nauwe contacten hebben met instanties in 3e wereldlanden. Een keer per kwartaal haalt een van deze stichtingen de oude digiborden en touchscreens bij ons op uit het magazijn. Met grote trailers worden ze getransporteerd naar het buitenland. Daar worden onze oude digiborden en touchscreens dan hergebruikt in klaslokalen. Zo kan er nog jaren lesgegeven worden met de oude apparaten die wij niet meer gebruiken.
 

Zo geven we aandacht aan duurzaamheid en helpen we onze medemensen die het minder goed hebben dan wij.

 

schoolspecialist-hergebruik-digiborden-touchscreens-1.jpg
schoolspecialist-hergebruik-digiborden-touchscreens-2.jpg
Geïnspireerd door deze blog en benieuwd of het iets voor jouw kantoor kan zijn?
Neem contact op met een specialist

Of bel 0318 - 55 11 22

Je kunt ons iedere werkdag bereiken tot 17:00 uur