0 Vergelijken

Dit is waarom je een belcel nodig hebt

20-10-2022

Het komt je vast niet onbekend voor: Rumoerige collega’s om je heen wanneer jij nét een belangrijk telefoontje moet plegen of echt even geconcentreerd moet werken.

Het is natuurlijk heel gezellig. Werken met al je collega’s om je heen. Maar soms zorgt dat ervoor dat je concentratie en focus ver te zoeken is. En een stilte werkplek? Die is er niet.

 

Een belcel op kantoor is de oplossing

Een belcel is een afgesloten ruimte waar je even kunt bellen of waar je in alle rust kunt werken. Doordat de wanden van een belcel geluiddempend zijn, heb je geen last van alle geluiden op kantoor.

 

Een ander voordeel: Wil je een belcel op je kantoor plaatsen? Dat kan zonder ingrijpende verbouwing. De belcellen zijn namelijk losse cabines die je zo in je huidige kantoorinrichting plaatst.

 

blog afbeelding 2.jpg

De belcellen van BOW

De belcellen van BOW zijn ideaal als stilte werkplek op jouw kantoor. De belcellen zijn er namelijk in verschillende formaten en zijn achteraf ook nog makkelijk uit te breiden. Heb je bijvoorbeeld een eenpersoons belcel, maar wil je daar na verloop van tijd een kleine vergaderruimte voor 4 personen van maken? Dat is geen probleem. Je bestelt een paar extra panelen en je nieuwe vergaderruimte is een feit. De belcellen van BOW zijn zelfs uit te breiden tot projectruimtes voor 12 personen.

 

blog afbeelding 3.jpg

Dit zijn de 3 voordelen van een belcel van BOW

Geluidsreductie

De belcellen van BOW hebben een geluidsreductie van 33dB. Hierdoor kun je in alle rust bellen of even gefocust werken. Ook worden de geluiden van binnen gedempt, zodat jij in privacy je gesprekken voert.

 

Flexibiliteit

Bang dat een belcel niet op jouw kantoor past? Dat is onmogelijk!

 

Naast de standaard belcellen van BOW is het mogelijk om elke denkbare configuratie te maken. Je kunt ze bestellen in alle maten, stijlen en vormen.

 

Doordat de belcellen opgebouwd zijn uit losse bouwstenen kun je ze altijd blijven aanpassen. Als je op een gegeven moment een grotere belcel nodig hebt, is hij eenvoudig uit te breiden of aan te passen in vorm.

 

Ventilatie, licht en stroom

Iedere belcel is voorzien van een ventilatiesysteem, licht en stroom.

 

Dankzij het ventilatiesysteem wordt de lucht 6 keer per uur automatisch ververst. Daarnaast heeft iedere belcel 4 stopcontacten, 2 USB-poorten en een bewegingssensor in het dak waardoor de ledverlichting en de ventilatie beginnen te werken.

 

 

Lees ook deze blogs:

Bureaustoel kopen: waar let je op?
Bureaustoel kopen: waar let je op?
Ruimte Reservering van GoBright
Ruimte Reservering van GoBright
Audiovisuele apparatuur: De top 5 van Hassan
Audiovisuele apparatuur: De top 5 van Hassan
Geïnspireerd door deze blog en benieuwd of het iets voor jouw kantoor kan zijn?
Neem contact op met een specialist

Of bel 0318 - 55 11 22

Je kunt ons iedere werkdag bereiken tot 17:00 uur