0 Vergelijken

Een receptiebalie op maat

12-04-2023

Sta jij op het punt een (nieuwe) receptiebalie te kopen? Maar kom je erachter dat dit toch nog wel een hele klus is? Wij helpen je. We laten je hier graag wat receptiebalies en hun voordelen zien.

 

Dit zijn onze receptiebalies

Swan Z1 receptiebalie

Swan ken je misschien als merk van je zit-stabureau of van de stoelen in je vergaderruimte. Maar ook bezoekers ontvangen doe je met Swan. Met de Swan Z1 receptiebalie bijvoorbeeld. Kenmerkend voor deze strakke balie is de ledverlichting waardoor je interieur mooi verlicht wordt.

 

Swan Z2 receptiebalie

Swan heeft nog een tweede receptiebalie: de Z2. Deze moderne balie bestaat uit hoge en lage elementen waarmee je de balie zelf kunt samenstellen. Ook o.a. LED-verlichting en kabeldoorvoeren vallen onder de extra opties van deze receptiebalie.

 

Palmberg Casus receptiebalie

Een strakke receptiebalie van Palmberg. De Palmberg Casus. Je kunt ‘m heel makkelijk combineren met de (zit-sta)bureaus en kasten van Palmberg. Zo laat je ook je receptiemedewerkers ergonomisch werken.

 

Palmberg Entree receptiebalie

De Palmberg Entree receptiebalie is te herkennen aan de gebogen lijnen. De balie neemt weinig ruimte in beslag in je ontvangsthal, maar geeft je receptiemedewerker(s) toch veel werkruimte.

Een receptiebalie op maat

Misschien zeg je na het zien van deze receptiebalies: Dit zijn allemaal standaard receptiebalies. Ik laat er liever een op maat maken. Dan kan ik zelf de afmetingen, materialen en kleuren kiezen. En past de receptiebalie veel beter bij mijn interieur.

 

Maar...

 

De receptiebalies hierboven stel je ook helemaal zelf samen. Ze zijn modulair. Aanpasbaar dus. Je bepaalt zelf de afmetingen van de balie. En je kunt ze ook op ieder moment nog weer uitbreiden of aanpassen. Altijd een receptiebalie op maat!

 

Daarnaast kies je ook zelf de kleuren en materialen van de balie. En de opstelling. Wil je een rechte receptiebalie kopen? Of een hoek- of u-model? Je bepaalt het zelf.

Ik wil graag advies

Je receptiebalie professionaliseren?

Heb je een drukke receptie met veel bezoekers? De receptionist(e) komt niet meer aan het ontvangen van bezoekers toe waardoor de ontvangst onprofessioneel overkomt? Een digitale receptie is de oplossing.

 

Met de software voor Bezoekersregistratie van GoBright zorg je ervoor dat je bezoekers zichzelf kunnen registreren bij je receptie, je creëert een digitale receptie. Zodra je afspraak is gearriveerd, ontvang je een sms of e-mail. Zo hoeft de receptiemedewerker je niet meer te zoeken of te bellen om door te geven dat je afspraak er is. Scheelt een heleboel wachttijd voor je bezoekers.

Ik wil advies bij het kopen van mijn receptiebalie

Heb je nog vragen over het aanschaffen van je receptiebalie of wil je graag extra advies over het inrichten van je receptie? Bel ons gerust op 0318 - 73 07 10 of neem contact met ons op via dit contactformulier.

Lees ook deze blogs:

Bureau kopen: 5 dingen waar je op moet letten
Bureau kopen: 5 dingen waar je op moet letten
Nieuwe ontvangstruimte en kantine
Nieuwe ontvangstruimte en kantine
Geïnspireerd door deze blog en benieuwd of het iets voor jouw kantoor kan zijn?
Neem contact op met een specialist

Of bel 0318 - 55 11 22

Je kunt ons iedere werkdag bereiken tot 17:00 uur