0 Vergelijken

Hygiënisch gebruik multifunctional

16-07-2020


De maatregelen rondom het coronavirus worden langzaam versoepeld. Dit betekent dat er meer medewerkers terug komen op kantoor. Waarschijnlijk heb je maatregelen genomen om de anderhalve meter afstand tussen jouw werknemers te kunnen bewaren. Maar heb je ook aan het hygiënische gebruik van de printer of multifunctional gedacht?
 

Maak de multifunctional schoon!

De multifunctionele printer op kantoor of school wordt gebruikt door veel verschillende mensen. Hoe meer mensen er weer op kantoor of school komen hoe meer handelingen en contactmomenten deze medewerkers ook met de printer zullen hebben. De multifunctional zal dus ook vaker schoongemaakt en gedesinfecteerd moeten worden na gebruik, denk hierbij aan de display en de documentinvoer. Gebruik hiervoor onderstaande producten:

 

Hygiënisch printen

Je kunt er ook voor zorgen dat je medewerkers minder handelingen op de printer uitvoeren. Dit kan door de printopdrachten vast te houden en per medewerker af te laten drukken. Pas als je medewerker zich aanmeld bij de printer en de toegangspas contactloos voor de kaartlezer houdt zullen de documenten die voor deze persoon in de wachtrij staan worden afgedrukt. Makkelijk en zonder handeling op de printer of display uit te voeren.

 

In onderstaande video wordt uitgelegd hoe dit werkt:

Hygiënisch printen

Hygiënisch scannen

Ook is er een oplossing voor het hygiënisch inscannen van je documenten, facturen en contracten. Installeer nu de app SharpDesk Mobile op telefoon of tablet en je hoeft de display van de multifunctional niet meer aan te raken.

 

In onderstaande video wordt uitgelegd hoe dit werkt:

Hygiënisch scannen

Meer informatie over hygiënisch gebruik van de multifunctional:

Wij informeren je graag! Neem contact op met onze collega's van de afdeling multifunctionals via telefoonnummer 0318 - 73 07 20 of stuur een e-mail.

Geïnspireerd door deze blog en benieuwd of het iets voor jouw kantoor kan zijn?
Neem contact op met een specialist

Of bel 0318 - 55 11 22

Je kunt ons iedere werkdag bereiken tot 17:00 uur