0 Vergelijken

Kantoorartikelen: De top 5 van Rick

14-11-2023

De top 5 van onze kantoorartikelen specialist Rick

Ben je op zoek naar kantoorartikelen? Dan moet je echt bij Rick zijn. Hij weet er alles van en helpt je met het kiezen van de beste kantoorartikelen. Hierbij geeft hij je alvast zijn 5 favoriete producten. 

 

1. Handdoekdispenser van Katrin

Hygiëne op de werkplek is altijd belangrijk. Met deze hygiënedispenser en het hygiënepapier van Katrin heb je dit altijd goed op orde. De zwarte dispenser is gemaakt van gerecycled materiaal. 

 

Het hygiënepapier van Katrin is erg duurzaam en legt in 95% van de gevallen minder dan 500 km af om bij jou, de eindklant, te komen, om zo minimale CO2-uitstoot te hebben. Katrin behoort tot een van de meest duurzame merken.

 

Meer weten over Katrin? Download hier hun catalogus. 

 

2. Papiervernietiger van HSM

Op mijn tweede plaats staat de datavernietiger van HSM uit de Business(B)-lijn. Dit is een uitstekende papier- en datavernietiger gemaakt in Duitsland. Ze hebben 5 jaar garantie op de behuizing en levenslange garantie op de volstalen snijwalsen. Ze vernietigen naast papier ook nietjes, paperclips en creditcards.
 

3. Whiteboard van Legamaster

Als derde, een van de whiteboards van Legamaster, de Legamaster Essence. Gemaakt van geëmailleerd staal en te verkrijgen in diverse formaten.

 

Het whiteboard heeft 25 jaar garantie bij gebruik van de Legamasters accessoires! En is voorzien van het EU-Ecolabel. Super duurzaam dus.

 

4. De Ecoline van Edding

Op de vierde plaats staat het assortiment stiften van de Edding Ecoline. Heel veel mensen kennen Edding en hun stiften, maar weinig mensen kennen hun duurzame lijn stiften: Ecoline.

 

De stiften van de Edding Ecoline bestaan voor 90% uit gerecycled materiaal, waardoor er minder productiekosten nodig zijn en ze dus ook goedkoper zijn dan de normale Edding stiften. Het gebruik van de Edding stiften zorgt wereldwijd voor de besparing van zo’n 126 ton CO2 per jaar.

 

5. Koffiebonen van Biaretto

Als laatste in mijn top 5 komen deze koffiebonen van ons eigen koffiemerk Biaretto. Waarom? Omdat (bijna) iedereen wil genieten van zijn of haar koffie (of thee) op kantoor.

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over deze producten? Of wil je Rick persoonlijk spreken? 

Neem contact op via telefoonnummer 0318 ‑ 73 07 74 of vul het contactformulier in en Rick neemt snel contact met je op. 

Geïnspireerd door deze blog en benieuwd of het iets voor jouw kantoor kan zijn?
Neem contact op met een specialist

Of bel 0318 - 55 11 22

Je kunt ons iedere werkdag bereiken tot 17:00 uur