0 Vergelijken

Kantoorinrichting: De top 5 van André

01-03-2024

De top 5 van onze kantoorinrichting specialist André

1. De M+Room van Rofa

Deze akoestische vergader unit van Rofa is wat mij betreft echt een must op je kantoor. Het doel van een vergader unit is het creëren van een plekje waar je je kunt afzonderen als je even wilt bellen, vergaderen of geconcentreerd wilt werken. De vergader unit van Rofa is daarom zowel aan de buiten- als aan de binnenkant voorzien van geluidsdempend materiaal. 

 

2. Bureaustoel Bèta Be Brave 200

Deze bureaustoel is de meest ergonomische en duurzame bureaustoel binnen de hele Bèta collectie. Daarom is dit mijn favoriete bureaustoel. Geloof me, hij zit echt comfortabel. Bij deze Bèta Be Brave 200 hebben ze overal over nagedacht. Hij ondersteunt je lichaam overal op de juiste manier. 

 

3. Bureau Markant Matrix Pro Duo

Op zoek naar een duo zit stabureau? Dan kun je stoppen met zoeken. Want we zijn aangekomen bij het derde product in mijn top 5. De Markant Matrix Pro Duo. Dit is een tijdloos bureau en hij is superstil als je 'm in hoogte versteld. Wil je dit bureau in het echt bekijken? Dat kan. Hij staat namelijk in onze showroom. Daar ben je van harte welkom!

 

4. Duurzame bezoekersstoel Vepa Hemp Fine FI12

Op plek 4 staat een bezoekersstoel. De Vepa Hemp Fine FI12. De kuip van deze stoel is gemaakt van een uniek biomateriaal gemaakt van hennep en hars die beide volledig, biologisch, plantaardig en recyclebaar zijn. Dankzij de kleur van de stoel past hij perfect in een natuurlijke kantoorinrichting met neutrale kleuren. Dit is een echte trend in kantoorinrichting.

 

5. Onze eigen ontwerpstudio

Als laatste eigenlijk niet echt een product. Maar een service. Namelijk: onze eigen ontwerpstudio. Wist je al dat zij echt de geweldigste ontwerpen maken voor je kantoorinrichting? Benieuwd wat ze dan zoal maken? Kijk hier maar eens tussen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over deze producten? Of wil je André persoonlijk spreken? 

Neem contact op via telefoonnummer 0318 ‑ 73 07 10 of vul het contactformulier in en André neemt snel contact met je op. 

Geïnspireerd door deze blog en benieuwd of het iets voor jouw kantoor kan zijn?
Neem contact op met een specialist

Of bel 0318 - 55 11 22

Je kunt ons iedere werkdag bereiken tot 17:00 uur