0 Vergelijken

Klantcase Kantoorinrichting: Berenschot

12-03-2021


Berenschot is een organisatieadviesbureau met ongeveer 370 medewerkers. Voor het nieuwe kantoorpand in Utrecht hebben wij de duurzame kantoorinrichting, waar flexibel werken centraal staat, mogen leveren. Maar dat is nog lang niet alles. Lees hieronder het interview met Facilitair Manager Noortje de Jonge-Tienhooven.


Berenschot is verhuisd en geniet van de nieuwe kantoorinrichting. Hoe kwamen jullie bij De Kantoorspecialist terecht?

 

Noortje: "Via een koude acquisitie. Bernard nam contact op om een speciale stoel voor medewerkers met rugproblemen te promoten. Normaal gesproken maken wij niet zomaar een afspraak, maar er was op dat moment een collega die precies zo'n stoel nodig had. Bernard kwam langs en heeft de stoel geleverd naar alle tevredenheid."

 

Tijdens een gesprek met Bernard gaat het over de plannen voor de verhuizing en de nieuwe kantoorinrichting. Er loopt al een Tender aanbesteding om een partij te vinden die het totaalconcept (concept, ontwerp en uitvoering) kan verzorgen. Hier zijn al vijf bedrijven voor in de race. Bernard geeft aan dat hij nog een bedrijf weet die graag mee zou willen doen, GRIP interieurprojecten. GRIP neemt snel contact op met Berenschot en krijgt nog een kans om mee te doen. Maar goed ook, ze presenteren het beste plan en worden uitgekozen door Berenschot. GRIP vraagt bij verschillende partijen offertes aan voor de inrichting en neemt deze door met Berenschot. Uiteindelijk zijn ze het meest enthousiast over de presentatie en de offerte van De Kantoorspecialist. 

 

"We zijn er trots op dat niets van het oude meubilair in de container terecht is gekomen!"

 

Berenschot streeft naar klimaatbewust ondernemen, dit is ook zichtbaar in jullie keuze voor meubilair.
 

Noortje: "Ja dat klopt, we hadden veel meubilair van het oude kantoor wat nog prima gebruikt kon worden. Voor de bureaus hebben we ervoor gekozen om het onderstel te hergebruiken en er door De Kantoorspecialist een nieuw blad op te laten zetten, wat past bij de rest van het kantoor. Daarnaast heeft Bernard ook meegedacht om een opkoper te vinden voor het meubilair wat we niet meer konden gebruiken. Hiervan is een deel naar Ghana gegaan om daar een tweede leven te krijgen. We zijn er trots op dat niets van het oude meubilair in de container terecht is gekomen!"


 

"Bernard was echt mijn rechterhand tijdens het project"


Het inrichten van 140 werkplekken kan best complex zijn, is het goed verlopen?
 

Noortje: "Goed om nu, een half jaar na de verhuizing, terug te kijken. Ik kan me niet herinneren dat er iets mis is gegaan. Het project is heel erg goed verlopen. De Kantoorspecialist heeft veel opgepakt. Ik heb nauw samengewerkt met Bernard, hij was echt mijn rechterhand in het hele project. We deden de inventarisatie van het oude meubilair samen, ook heeft hij Van Reenen Verhuizingen aangedragen voor de verhuizing. Mede door de goede samenwerking van Van Reenen en De Kantoorspecialist is de verhuizing goed verlopen.

 

Zou je De Kantoorspecialist aanbevelen?
 

Noortje: "Jazeker, de samenwerking is ook nooit gestopt. We hebben onlangs bedrukte mondkapjes besteld en ook al een paar keer extra bureaustoelen. Daarnaast bestellen we nu ook al onze kantoorartikelen bij De Kantoorspecialist. We zijn erg tevreden!"

 

Bekijk de foto's van de nieuwe kantoorinrichting Berenschot
Geïnspireerd door deze blog en benieuwd of het iets voor jouw kantoor kan zijn?
Neem contact op met een specialist

Of bel 0318 - 55 11 22

Je kunt ons iedere werkdag bereiken tot 17:00 uur