0 Vergelijken

Specialist Brianne in de Spotlights

25-10-2022

Collega Brianne in de spotlights


Tijd om weer een collega in de spotlights te zetten, deze keer richten we de schijnwerpers op Brianne, onze altijd vrolijke projectmanager.


Wie is Brianne?

Mijn naam is Brianne van den Brandhof. Samen met mijn man, onze 2 jongens (1 en 3 jaar) en hond wonen wij in Veenendaal.

Sinds juni 2021 ben ik werkzaam bij De Kantoorspecialist. In het verleden heb ik bij BOOT ingenieursbureau en bij een bedrijf dat gietvloeren maakt gewerkt als office-medewerkster. Voor beide bedrijven bestelde ik de kantoorartikelen bij De Kantoorspecialist dus sommige gezichten en stemmen waren mij niet onbekend.
 

Toen ik mijn contract tekende was ik +/- 12 weken in verwachting. Na mijn inwerkperiode ging ik snel met zwangerschapsverlof. Sinds januari 2022 ben ik weer terug en werk ik 3 dagen in de week. Samen met Henri zijn wij het “Projectbureau”. Wij verzorgen de inkoop van onze projecten en hebben veel contact met onze leveranciers en klanten. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat de planning op rolletjes loopt. Ik ben voornamelijk bezig met onze Audiovisueel projecten.


Waarom De Kantoorspecialist?

De persoonlijke service en vriendelijke uitstraling van De Kantoorspecialist hebben mij altijd aangesproken en daarom wilde ik hier ook graag aan de slag gaan. Gelukkig blijkt het ook écht zo’n fijne organisatie te zijn en heb ik het onwijs naar m’n zin!Contact met Brianne 

Neem telefonisch contact op met de afdeling planning via 0318 - 73 07 90 of stuur haar een e-mail

Geïnspireerd door deze blog en benieuwd of het iets voor jouw kantoor kan zijn?
Neem contact op met een specialist

Of bel 0318 - 55 11 22

Je kunt ons iedere werkdag bereiken tot 17:00 uur