0 Vergelijken

Specialist in de Spotlights - Niels

30-01-2023

 

Het is tijd om onze Niels in de spotlights te zetten! Inmiddels werkt hij 1,5 jaar bij De Kantoorspecialist op de afdeling Kantoor- en Projectinrichting. 


Niels, stel je even kort voor:
 

"Ik ben Niels Verwoert, ik kom uit Lienden en ben bijna 21 jaar. Mijn hobby's zijn interieurwerk, voetbal en tennis."
 

Wat is jouw functie bij De Kantoorspecialist?
 

"Ik werk sinds oktober op de buitendienst van de afdeling Kantoor- en Projectinrichting. Daarvoor heb ik een jaar op de binnendienst gezeten op dezelfde afdeling. Het idee was dat ik per januari 2023 de buitendienst in zou gaan, maar vanwege het vertrek van Bernard, afgelopen oktober, heb ik zijn rayon en klanten overgenomen. En ben ik dus eind vorig jaar al de buitendienst in gegaan. De buitendienst bevalt me erg goed, doordat ik eerst een jaar binnendienst heb gedaan, heb ik veel ervaring die ik nu goed kan gebruiken."

 

Wat heb je hiervoor gedaan qua werk en opleiding?
 

"Ik heb de opleiding Junior Accountmanager op het Hoornbeeck College in Amersfoort afgerond. Dit was een deeltijdopleiding. Ik werkte 4 dagen bij Recreapark in Kesteren. Sfeervolle projectinrichting voor vakantieparken, groepsaccommodaties, bungalows etc. Hier was ik o.a. ook al bezig met inrichten en ik merkte al snel dat dit mijn passie was"


"Van een kale ruimte iets moois maken, daar hou ik van"
 

Waarom is afdeling Kantoor- en Projectinrichting echt 'jouw ding'?
 

"Van een kale ruimte iets moois maken, daar hou ik van. En niet alleen met meubels, maar de totale inrichting zoals accessoires, vloeren en ander interieurwerk. Echt het totaalplaatje verzorgen. Het is vaak een lang traject, maar het contact met toeleveranciers, bouwbedrijven en schilders etc. geeft me erg veel uitdaging. Gaaf om van een groot project het aanspreekpunt te mogen zijn. Daarnaast vind ik het erg leuk dat ik zoveel verschillende klanten, en dus hele diverse gesprekken met mensen heb. 

 

Je bent nog jong en komt binnen in een team met een aantal seniors met veel werkervaring. Hoe is dat voor jou?
 

"Toen ik binnenkwam, klikte het gelijk goed. Ik heb er geen probleem mee dat ik de jongste ben. Ik profiteer graag van de kennis en ervaring van mijn oudere collega's. Het eerste jaar deed ik werkzaamheden voor alle collega's en zo leerde ik goed welke werkwijze bij mij paste."


"We kunnen veel laten zien, de ontwerpen en opgeleverde projecten zijn van een hoog niveau."

 

De afdeling Kantoor- en Projectinrichting blijft groeien, waardoor komt dat denk jij? Waarom kiezen klanten voor De Kantoorspecialist?
 

"Dit heeft meerdere redenen:

  • Kennis, door ervaren collega's, seniors
  • Kwaliteit, we kunnen veel laten zien, de ontwerpen en opgeleverde projecten zijn van een hoog niveau.
  • Service, deze is onverminderd hoog, we staan altijd klaar voor onze klanten
  • Betrouwbaarheid, als we iets beloven komen we het ook na."

 

Wat zorgt voor werkgeluk tijdens jouw werkdag, waar word je blij van?

"Goed contact met klanten en met collega's. De sfeer onderling is goed, een praatje tussendoor met collega's is fijn. Ook speel ik redelijk fanatiek tafeltennis in de pauze of na werktijd. Daar word ik ook blij van"
 

Niels
 We zoeken nog een medewerker binnendienst voor de afdeling, waarom is het zo leuk om bij De Kantoorspecialist te komen werken?


 "Je komt in een leuk team, met een goede sfeer en het is een hele afwisselende baan. Jouw taken zijn: Mensen helpen in de showroom, telefonisch klanten helpen, offertes maken en ondersteunen bij de online verkoop. 
Bekijk de vacature en solliciteer!
 

 

 

Geïnspireerd door deze blog en benieuwd of het iets voor jouw kantoor kan zijn?
Neem contact op met een specialist

Of bel 0318 - 55 11 22

Je kunt ons iedere werkdag bereiken tot 17:00 uur