0 Vergelijken

Specialist in de Spotlights - Rick Henzen

06-06-2019

 

Nieuw! Specialist in de Spotlights. Wij stellen ons graag aan je voor. Deze maand Rick Henzen accountmanager kantoorartikelen

Stel jezelf even kort voor:

 

Mijn naam is Rick Henzen, ik ben 21 jaar en vanaf februari dit jaar werkzaam als accountmanager kantoorartikelen voor De Kantoorspecialist. Ik woon samen met mijn zus en ouders in Veenendaal. Ik ben bij De Kantoorspecialist terecht gekomen op aanraden van mijn buurjongen die mij adviseerde mij om bij De Kantoorspecialist te solliciteren.

 

Welke opleiding heb je gedaan?

 

Ik heb de opleiding Junior accountmanager MBO-4 gevolgd in Ede op het Dulon college. Dit is een opleiding van 3 jaar maar door mijn goede cijfers en goed gedrag ;-) heb ik de opleiding in 1,5 jaar afgerond. Officieel krijg ik 10 juli mijn diploma, maar ik heb al te horen gekregen dat ik geslaagd ben.


 

"Het voelt niet aan als werk, maar als een soort van thuis komen."


Wat doe je buiten werktijd?

 

Door een blessure ben ik gestopt met voetbal, daardoor ben ik nu fervent voetbalkijker geworden en speel ik nu voetbal op de PlayStation. Ook speel ik veel tafeltennis met een groepje collega's, vaak blijven we na werktijd nog een uurtje om een paar fanatieke potjes te spelen. Verder breng ik veel tijd door bij mijn vriendin in Den Bosch en heb ik een hechte familie waar ik vaak ga eten of een bakje koffie ga doen.

 

Wat is voor jou de meerwaarde van De Kantoorspecialist?

 

Ik werk er nu net 4 maanden, maar wat mij gelijk opvalt is het warme gevoel wat ik krijg als ik De Kantoorspecialist binnenloop. Het voelt niet aan als werk, maar als een soort van thuis komen. Ik vind het fijn dat het niet alleen maar draait om targets halen en scoren maar dat er echt interesse is in elkaar. Dit merk ik aan het gesprek bij het koffiezetapparaat en de (oprechte) vraag hoe mijn weekend was. Dit geeft mij een warm gevoel en draagt bij aan mijn werkplezier.

 

Wat hoop je te bereiken bij De Kantoorspecialist?

 

Het lijkt me super tof om eerst te groeien binnen de afdeling kantoorartikelen. Uiteindelijk zal het doorgroeien naar een managementfunctie nu mijn voorkeur hebben boven het doorgroeien naar een andere afdeling. Ik heb het erg naar mijn zin in de buitendienst, het binnenkomen bij nieuwe bedrijven valt mij erg mee! Mensen staan echt wel open voor leuke gesprekken en tonen interesse in De Kantoorspecialist.

Geïnspireerd door deze blog en benieuwd of het iets voor jouw kantoor kan zijn?
Neem contact op met een specialist

Of bel 0318 - 55 11 22

Je kunt ons iedere werkdag bereiken tot 17:00 uur