0 Vergelijken

Wegwerpbekers verboden, wat zijn de oplossingen?

27-06-2023


Het is tijd om vaarwel te zeggen tegen wegwerpbekers. In verband met veranderende wetgeving rondom Single Use Plastics (SUP’s) wordt per 1 januari 2024 het gebruik van wegwerpbekers op onder andere kantoor verboden*. In deze blogpost laten we jou kennis maken met de opties die er zijn om alsnog van je koffie, thee, of andere dranken te genieten.

Circular & Co Cup

Deze herbruikbare koffiebeker is ideaal om aan je personeel te schenken in bijvoorbeeld een kerstpakket. De Circular Cup is ’s werelds eerste duurzame herbruikbare to go beker gemaakt van gerecyclede koffiebekers in Nederland. Te krijgen in twee formaten: 227ml en 340ml. En het leukste is: hij is zelf te personaliseren met het logo van jouw bedrijf!
 

Bestel de Circular Cup

Biaretto NOW Cup

Naast de Circular Cup hebben wij ook de NOW Cup ontwikkelt. Een beker met 340ml inhoud en verwijderbare deksel. Ook de NOW Cup is gemaakt van gerecyclede koffiebekers en na zijn levensduur van 10 jaar weer 100% recyclebaar. De beker is vaatwasser bestendig en wordt geleverd met deksel met drinkopening aan de bovenkant.
 

Bestel de Biaretto NOW cup

Koffiebeker Biaretto gemaakt van koffiedik

Als alternatief op de bekers van Circulware hebben wij ook van ons eigen merk Biaretto diverse herbruikbare bekers. Deze koffiebekers zijn gemaakt voor thuis, op kantoor, of onderweg. Doordat de beker is gemaakt van koffiedik, ruikt deze ook naar koffie aroma. De beker is getest en na 1000 wasbeurten vertoond deze nog geen schade. De beker is herbruikbaar en 100% recyclebaar.
 

Bestel de koffiecup Biaretto gemaakt van koffiedik

Circulware, herbruikbaar servies

Naast de Circular Cup en NOW Cup, die ideaal zijn om aan een personeelslid te geven hebben wij ook herbruikbare bekers in het assortiment die bij het koffiezetapparaat of waar dan ook in het pand geplaatst kunnen worden.

Circulware is dé alternatieve oplossing voor wegwerpbekers die stijlvol én duurzaam zijn. De CirculCup is een herbruikbare beker die is ontworpen om het gebruik van wegwerpbekers te voorkomen. De beker is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal waardoor hij keer op keer gebruikt kan worden.
 

Bestel de CirculCup, herbruikbare koffiebeker

(Bedrukbaar) servies

Servies met bedrukte logo's versterkt merkidentiteit en klantenloyaliteit, terwijl het duurzaamheid biedt voor milieubewuste klanten. De keuze is veelzijdig en creëert een professionele uitstraling voor evenementen en dagelijkse kantoorroutine. Aan de andere kant biedt servies zonder logo tijdloze elegantie en flexibiliteit voor bedrijven die hun merk willen veranderen zonder extra kosten. Neem contact op met onze binnendienst voor alle servies bedrukkingsmogelijkheden.
 

Bestel nu (bedrukbaar) servies

Meer informatie over de nieuwe regelgeving?

Heb je nog vragen, of heb je advies nodig bij het kiezen van andere (wegwerp) bekers? Neem gerust contact met ons op.

 

Ik wil graag advies
Geïnspireerd door deze blog en benieuwd of het iets voor jouw kantoor kan zijn?
Neem contact op met een specialist

Of bel 0318 - 55 11 22

Je kunt ons iedere werkdag bereiken tot 17:00 uur