0 Vergelijken

Nieuwe bureaustoelen in Veenendaal? Lees hier over de verschillende soorten!

Op zoek naar nieuwe bureaustoelen in Veenendaal? Maak kennis met De Kantoorspecialist, de expert op het gebied van kantoorinrichting met een groot aanbod bureaustoelen van topkwaliteit. Ons bedrijf is gevestigd in Veenendaal en van daaruit helpen wij bedrijven en organisaties met het creëren van een kantoorinrichting die perfect aansluit bij de wensen van de klant.

 

Bureaustoelen zijn een heel belangrijk element in het interieur van jouw kantoor in Veenendaal. Het is daarom van groot belang dat er goed wordt nagedacht bij het kiezen van het juiste model. Hierbij moet ook gelet worden op de werkzaamheden die je werknemers gedurende de dag uitvoeren. Ben je op zoek naar een ‘gewone’ ergonomische bureaustoel of heb je een 24-uurs stoel, baliestoel, werkstoel of directiestoel nodig? Op deze pagina informeren we je over deze verschillende soorten stoelen. Daarnaast laten we verschillende modellen uit ons assortiment zien.

Assortiment bureaustoelen
Stel je vraag
Verschillende soorten stoelen
Verschillende soorten stoelen

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe bureaustoelen in Veenendaal, is het belangrijk om eens goed te kijken naar de verschillende taken van de werknemers in je bedrijf of organisatie. Sommige mensen hebben namelijk behoefte aan een ander type stoel dan de gebruikelijke bureaustoel. Om je wat meer duidelijkheid te geven over de verschillende soorten (bureau)stoelen die verkrijgbaar zijn, zetten wij vijftal soorten op een rij:

 

  1. Ergonomische bureaustoel: Werk jij veel achter een bureau op je kantoor in Veenendaal? Dan kies je natuurlijk voor een ergonomische bureaustoel. Deze stoel heeft verstelbare onderdelen die ervoor zorgen dat je lichaam de hele dag goed ondersteund wordt. Op deze manier voorkom je rug-, nek- en schouderklachten.
  2. 24-uurs stoel: Werk je in de beveiligings- of observatiebranche? En wordt er 24/7 gebruik gemaakt van een stoel? Dan is een 24-uurs stoel de juiste keuze. Deze stoelen kunnen tegen een stootje, zijn volledig verstelbaar en hebben een stevige, duurzame bekleding.
  3. Baliestoel: Verricht je werkzaamheden achter een balie? Dan is de baliestoel de stoel voor jou. Dit is een verhoogde stoel die op zo’n manier is vormgegeven, dat je als gebruiker automatisch de juiste houding aanneemt.
  4. Werkstoel: Werk je in een dynamische en creatieve omgeving? Ga dan voor een werkstoel. Werkstoelen zijn comfortabel, flexibel en gemakkelijk in hoogte verstelbaar.
  5. Directiestoel: Ben je als directielid op zoek naar een passende stoel? Kies dan voor een directiestoel. Dit type stoel kenmerkt zich door een hoog zitcomfort en een indrukwekkende vormgeving.

De verschillende modellen in het aanbod van De Kantoorspecialist

Weet je al welk type bureaustoel jou optimaal kan ondersteunen tijdens je werkzaamheden? Bekijk dan direct het uitgebreide aanbod van De Kantoorspecialist. Bij ons zijn van ieder type (bureau)stoel een groot aantal modellen verkrijgbaar. Modellen die onder andere bij ons kunt bestellen zijn:

 

  1. Ergonomische bureaustoel: De HÅG Capisco Puls is een flexibele en moderne bureaustoel die zeer geschikt is voor actieve mensen op de werkvloer. Deze stoel kenmerkt zich door zijn functie, design en comfort.
  2. 24-uurs stoel: De HÅG H09 is een stoel die veel privacy geeft. Daarnaast zorgt hij voor een omgeving die creativiteit en concentratie stimuleert.
  3. Baliestoel: De HÅG Capisco is zeer geschikt voor het werken op verschillende hoogten en aan in hoogte verstelbare werktafels. Hij is comfortabel en heeft een prachtige karakteristieke vormgeving.
  4. Werkstoel: De RBM Noor Voetster is ideaal in een dynamische en creatieve omgeving. Het Scandinavische model op wielen is zeer flexibel.
  5. Directiestoel: De Köhl Tempeo is een stoel die indruk maakt met zijn sublieme vormgeving. Daarnaast zit hij ook nog eens geweldig.

Meer weten over bovenstaande modellen? Neem dan gerust contact met ons op door een online aanvraag te doen of te bellen.

 

Advies op het gebied van bureaustoelen in Veenendaal

We hopen dat we je met de informatie op deze pagina verder hebben geholpen met je zoektocht naar de ideale bureaustoelen voor je kantoor in Veenendaal. Heb je nog vragen? Of zou je graag de hulp van onze specialisten inschakelen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0318-730710. Daarnaast kun je een aanvraag doen via het online contactformulier dat te vinden is bij ieder product. Onze experts in Veenendaal voorzien je graag van advies op maat en denken met je mee.

Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Je kunt ons op werkdagen

bereiken tot 17.00 uur

team-kpi-spiegel
Niels en Marvin gaan graag het gesprek met je aan