Casala Axa

Axa is een unieke combinatie van een klapstoel, barkruk en stoel geschikt voor gebruik in multifunctionele ruimten waar premium kwaliteit gewenst is. Axa is beschikbaar in zes moderne kleuren en beschikt over slimme transport- en opslagsystemen. Bestel de Casala Axa voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

Brochure Casala Axa PDF

Voorstel aanvragen:

* Velden zijn verplicht

Beschrijving

Het Axa programma bestaat uit een klapstoel, 4-pootstoel en barkruk
Axa is gemaakt van polypropyleen, door-en-door gekleurd om zichtbare krasjes te minimaliseren / Standaard verkrijgbaar in 6 kunststof kleuren / De Axa klapstoel heeft een uitstekend zitcomfort door de voorgevormde stoel en rugleuning / De klapstoel klapt volledig in, waardoor hij weinig opslagruimte behoeft / Er is een wandbeugel beschikbaar voor 2 en 4 klapstoel / Het mechanisme van de klapstoel voorkomt dat de stoel zich onbedoeld uitklapt / Alle Axa modellen zijn ontwikkeld conform de BIFMA richtlijnen / Klapstoeltransportwagens zijn beschikbaar voor 10, 20, 30 en 60 stuks / Standaard uitgevoerd met duurzame POM plastic glijders

Video: Casala Axa

Geïnteresseerd in de Casala Axa stoel? Laat uw gegevens achter via het bovenstaande formulier of neem direct contact op via 0318-730710.

Specificaties

Artikelnummer casala_axa
Merk Casala

Schrijf uw review van de Casala Axa

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer