0 Vergelijken
Accessoire Kwalitatief beter Goedkoper Toevoeging Familie Groen Huismerk Navulling Grootverpakking

Casala Wishbone

Een tafel met grenzeloos potentieel. Dankzij een eindeloze en modulaire constructie kan de Casala Wishbone bijna alle bladgrootten dragen, van eivormig tot superellips. Klassieke rechthoeken zijn natuurlijk ook mogelijk, het repertoire reikt van elegant tot robuust.

Voorstel aanvragen
Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Bel 0318 - 73 07 10

Je kunt ons op werkdagen bereiken tot 17:00 uur

Marvin en Niels gaan graag het gesprek met je aan
Marvin en Niels gaan graag het gesprek met je aan

Omschrijving

De veelvoud aan vormen wordt mogelijk gemaakt door een y-vormige adapter, onder het tafelblad. Deze vorm geeft de Casala Wishbone tafel ook zijn naam. Een Wishbone of wichelroede, een gevorkte tak die in de Angelsaksische cultuur gold als talisman: Een geluksbrenger voor een ieder die van bijzondere tafelvormen en - opstellingen houdt.

24 verschillende pootvarianten zijn beschikbaar, met de bijzonderheid dat de poten schuin naar buiten gericht zijn. Maar ook met rechte poten is hij leverbaar op normale tafelhoogte, maar ook als loungetafel. Al deze eigenschappen maakt de Casala Wishbone stabiel en elegant en geschikt in conferentieruimten, bibliotheken, restaurants en directiekamers. Optioneel voorzien van stroomvoorziening, frontpaneel, kabelmanagement en verschillende glijders.

Geïnteresseerd in de Casala Wishbone vergadertafel? Laat uw gegevens achter via het bovenstaande formulier of neem direct contact op via 0318-730710.

Specificaties

Specificaties
merk Casala
Eerst meer weten over Casala Wishbone?
Stel je vraag en laat je informeren door de specialist.
Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Je kunt ons op werkdagen

bereiken tot 17:00 uur

team-kpi-spiegel
Marvin en Niels gaan graag het gesprek met je aan