0 Vergelijken

Focus room

Heb jij moeite met concentreren op kantoor? En zou jij je graag even willen afzonderen om je taak te voltooien? Dan is de focusroom de ideale oplossing. Op deze pagina geeft De Kantoorspecialist je meer informatie over de focusroom. Zo kijken we onder andere naar de voordelen van een focusroom en laten we een aantal speciaal ontwikkelde producten uit ons assortiment zien. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

Bekijk onze oplossingen
Stel je vraag
Geconcentreerd werken op kantoor
Geconcentreerd werken op kantoor

Met de kantoortuinen en flexplekken van tegenwoordig is het af en toe behoorlijk moeilijk om je te concentreren. We worden voortdurend afgeleid door collega’s die je wat vragen of aan het telefoneren zijn. Dat is niet altijd erg, maar in sommige situaties wil je je volledig kunnen focussen op je taak. Gelukkig heeft De Kantoorspecialist daar tegenwoordig een oplossing voor in de vorm van de ‘focus room’.

 

Een focus room, ook wel concentratieruimte genoemd, is een plek waar gewerkt kan worden zonder gestoord te worden en zonder anderen te storen. Het gaat meestal om een aparte ruimte waar één tot zes personen terecht kunnen.

De mogelijkheden van De Kantoorspecialist

Is een focus room de ideale oplossing om jou en je medewerkers te helpen met verschillende taken? En wil je dit graag toepassen in je kantoor? Dan ben je bij De Kantoorspecialist aan het juiste adres. Wij hebben namelijk verschillende soorten concentratieruimtes in ons aanbod. Zo kun je onder andere kiezen voor de volgende series/modellen:

  • Markant Hybrid Apod In de Apod is een afgesloten, akoestische ruimte die leverbaar is in verschillende maten. Hierin kun je je gemakkelijk focussen of een privaat gesprek voeren. De kleinere modellen zijn eenvoudig te verplaatsen.
  • Concentratie Unit Deze concentratie unit is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Hierdoor is hij rondom akoestisch met een geluidsreductie van ca. 35dB. Verder is hij uitgevoerd met verlichting, dubbele ventilatie, hardglazen deur met loopslot en verhoogde vloer met antraciet tapijt.
  • Belcel Wil je ongestoord telefoongesprekken kunnen voeren? Dan is de Belcel de ideale oplossing. De ruimte heeft een uitstekende geluidsreductie en hoogwaardige akoestische wanden met luchtspouw.

Neem contact op voor meer informatie

Heb je interesse in een focusroom op kantoor? Of heb je behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en ontvang advies van een van onze specialisten. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0318-730710 of laat een bericht achter via het online contactformulier. Natuurlijk kun je ook direct een bezoek brengen aan onze showroom in Veenendaal en je daar laten inspireren door onze specialisten.

Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Je kunt ons op werkdagen

bereiken tot 17.00 uur

team-kpi-spiegel
Niels en Marvin gaan graag het gesprek met je aan