0 Vergelijken

Hybride vergaderen: dit moet je weten

Met de coronacrisis is het online vergaderen de norm geworden. De meeste mensen werken volledig of een aantal dagen thuis, waardoor fysiek vergaderen niet altijd mogelijk is. Toch is ook volledig online vergaderen ook niet altijd fijn. Daarom zien een nieuwe vorm van vergaderen in populariteit stijgen, namelijk hybride vergaderen.

 

Maar wat is hybride vergaderen precies? Hoe kun je dit het best aanpakken? En wat heb je allemaal nodig? Op deze pagina vertelt De Kantoorspecialist je meer over dit concept. We leggen je niet alleen uit wat hybride vergaderen is, maar geven je ook tips en laten je handige producten uit ons assortiment om het vergaderen zo effectief mogelijk te maken.

Bekijk onze kantoorartikelen
Stel je vraag
Wat is hybride vergaderen?
Wat is hybride vergaderen?

Hybride vergaderen is een combinatie van online en fysiek vergaderen. Beide vormen van vergaderen brengen namelijk hun eigen voordelen en nadelen met zich mee. Zo is communiceren via een Zoom vaak lastiger en leidt het regelmatig tot miscommunicaties. Daarnaast kan fysiek vergaderen soms ellenlang duren en veel tijd en energie verspillen. Het combineren van beide manieren lijkt dus de oplossing. Een deel van de mensen is fysiek aanwezig en een deel online. Dit zorgt voor heel veel flexibiliteit.

Tips voor hybride vergaderen

Het is echter wel van belang dat hybride vergadering op de juiste manier wordt vormgegeven. Daarom geven we je een aantal belangrijke tips voordat je hier mee aan de slag gaat:

  • Tip 1: Zorg voor deelnemers die een waardevolle bijdrage leveren. Bij een vergadering is het belangrijk dat alle deelnemers aan het woord kunnen komen. Houd het dus zo klein mogelijk en nodig mensen uit die iets waardevols kunnen bijdragen.
  • Tip 2: Las af een toe een pauze. Het is goed om af en toe een pauze te nemen tijdens de vergadering. Zo kan iedereen even van zijn scherm weggaan en bewegen.
  • Tip 3: Zorg voor een positieve sfeer. Een positieve sfeer tijdens de vergadering zorgt voor een beter en leuker verloop van de vergadering.

Meer tips voor hybride vergaderen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze specialisten voorzien je graag van advies op maat.

 

 

Wat heb je nodig voor effectief hybride vergaderen

Om effectief online te kunnen vergaderen, is het van belang dat je de juiste apparatuur in huis hebt. Je hebt daarbij onder andere een goede camera, headset en microfoon nodig. Ben je nog op zoek naar hoge kwaliteit apparaten? Dan ben je bij De Kantoorspecialist aan het juiste adres. Van headsets en camera’s tot totaaloplossingen, je vind ze in ons uitgebreide assortiment. Om je een indruk te geven van de mogelijkheden. Zetten we aantal van onze populaire producten voor je op een rij:

- Webcam: Logitech HD Pro C920 Full HD Webcam

- Headset: Headset Jabra 75 MS Stereo Draadloos

- Speaker: Jabra speak 710 MS

- Totaaloplossing: Conferentiecamera Logitech Meetup

Neem contact op

Heb jij de juiste apparatuur in huis om optimaal online of hybride te vergaderen? Bekijk direct de producten die wij aanbieden in de categorie conference calling en bestel gemakkelijk de apparatuur die je nodig hebt. Advies nodig bij het maken van een keuze? Benader dan een van onze specialisten door te bellen naar 0318-551122 of het online contactformulier in te vullen. Wij gaan dan graag met je aan de slag.

Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Of bel 0318 - 73 07 60

Je kunt ons vandaag 

bereiken tot 17:00 uur

team-av-spiegel
Stefan en Sander gaan graag het gesprek met je aan