Kantoorapparatuur

KantoorapparatuurKantoorapparatuur Ricoh Business Partner

Sharp Document Solutions

Ricoh en Sharp authorized dealer

De kantoorspecialist is de officiële Business Partner van Ricoh en Sharp voor Veenendaal, Utrecht en regio Midden Nederland. Dit heeft voor u de volgende voordelen:

  • Alle modellen direct voor u beschikbaar.
  • Altijd de scherpst mogelijke prijzen.
  • De beste service van Ricoh en Sharp.
  • Onafhankelijk advies van onze specialisten.
  • We beschikken over onze eigen technische dienst.
  • We zijn totaalleverancier, u kunt ook uw cartridges en toners bij ons bestellen.

Indien gewenst kunnen wij ook andere merken zoals Océ, Toshiba, Kyocera, Xerox, Lexmark en Canon multifunctionals leveren.

Printkosten berekenen

Uw printkosten berekenen, het optimaliseren van documenten op het kantoor en gestroomlijnde kantoorapparatuur processen. Daarom kiest u voor De kantoorspecialist. Bekijk onze oplossingen voor Multifunctionals zwart wit / kleur / hoogvolume, Printers zwart wit / kleur / hoogvolume, en scannen en software oplossingen. Wilt u groen printen? We hebben uitgebreide mogelijkheden voor duurzame kantoorapparatuur. Benut onze 25 jaar ervaring met het inrichten van multifunctional printer documentstromen. Printkosten berekenen zit niet in de technologie alleen, maar vooral op de toepassing ervan.

Tweedehands multifunctionals en printers

Bij De kantoorspecialist kunt u ook een tweedehands multifunctional of printer aanschaffen. Dit heeft als voordeel dat u deze voor een aantrekkelijke prijs kunt kopen, terwijl de kwaliteit gewaarborgd is door onze technische dienst. De gebruikte multifunctionals zijn vaak ex-demo of ex-lease, en worden door ons streng gecontroleerd, zodat deze refurbished mfp's altijd goed zijn voor een tweede ronde. Daarnaast is het een duurzame en verantwoorde investering in uw organisatie. We hebben diverse opties voor onderhoud en lease zodat we u de kwaliteit kunnen blijven garanderen tijdens gebruik.

Direct meer informatie? Bel de kantoorapparatuur specialist op 0318-730720 of stuur een e-mail

Kantoormachines

Voor de kleinere kantoorapparatuur staat de afdeling Kantoorartikelen voor u klaar. Hier vindt u 3D printers, scanners, dicteerapparatuur, telefoons en toebehoren, bindmachines, lamineermachines, snijmachines, vouwmachines, couverteermachines, nietmachines, papiervernietigers, labelprinters, inbindsystemen, rekenmachines, computeraccessoires, iPad en iPhone accessoires en overige verbruiksartikelen.

Klanten aan het woord

Wij worden beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,9! Klik op de link voor onze ruim 600 klantbeoordelingen: Kiyoh klantbeoordelingen.

Computer en netwerkapparatuur

Voor uw computer en netwerkapparatuur en aanverwante diensten verwijzen wij u door naar ICT zaak.