| 
10 artikelen
 • Ricoh InfoPrint 5000 GP

  Ontworpen voor omgevingen waar korte levertijden worden gehanteerd. Optioneel MICR-mogelijkheid voor printopdrachten in kleur of zwart-wit. De Ricoh InfoPrint 5000 GP leasen of kopen doet u bij De kantoorspecialist, vraag een voorstel aan.

  Brochure Ricoh InfoPrint 5000 GP 

  ricoh_infoprint-5000-gp
  Meer informatie
 • Ricoh InfoPrint 5000 MP

  Stap soepel over naar inkjettechnologie, gebruik zwart-wit applicaties voor allerlei documenten terwijl u kleurenapplicaties voor de toekomst ontwikkelt. De Ricoh InfoPrint 5000 MP leasen of kopen doet u bij De kantoorspecialist, vraag een voorstel aan.

  Brochure Ricoh InfoPrint 5000 MP 

  ricoh_infoprint-5000-mp
  Meer informatie
 • Sharp MX-M1205

  Maak kennis met de MX-M1205, een krachtig productieprintsysteem die volledige efficiency levert, zodat u de beschikking hebt over maximale productiviteit tegen lagere bedrijfskosten. Zowel uw ervaren als uw onervaren operators zullen de talrijke functies uitermate waarderen. Met deze machines maakt u dan ook een geweldige keus voor drukke reproafdelingen. Lease of koop de Sharp MX-M1205 voordelig bij de Kantoorspecialist, vraag uw voorstel aan.

  Brochure Sharp MX-M1205 M1055 PDF

  sharp_mx-m1205
  Meer informatie
 • Sharp MX-M1055

  Maak kennis met de MX-M1055, een krachtig productieprintsysteem die volledige efficiency levert, zodat u de beschikking hebt over maximale productiviteit tegen lagere bedrijfskosten. Zowel uw ervaren als uw onervaren operators zullen de talrijke functies uitermate waarderen. Met deze machines maakt u dan ook een geweldige keus voor drukke reproafdelingen. Lease of koop de Sharp MX-M1055 voordelig bij de Kantoorspecialist, vraag uw voorstel aan.

  Brochure Sharp MX-M1205 M1055 PDF

  sharp_mx-m1055
  Meer informatie
 • Sharp MX-7580N

  Pro-serie hoogvolume multifunctional met een snelheid van 75 ppm. Flexibel te configureren voor elke veeleisende omgeving. Lease of koop de Sharp MX-7580N voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Sharp MX-7580N

  sharp_mx-7580N
  Meer informatie
 • Sharp MX-6580N

  Hoogvolume multifunctional met een snelheid van 65 ppm. Flexibel te configureren voor elke veeleisende omgeving. Lease of koop de Sharp MX-6580N voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Sharp MX-6580N

  sharp_mx-6580n
  Meer informatie
 • Sharp MX-M905

  A3 zwart/wit productie multifunctional met topprestaties. Gemaakt voor maximale productiviteit bij hoge volumes en met onafgebroken afdruk- en kopieersnelheden van 90 pagina’s per minuut. Lease of koop de Sharp MX-M905 voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Sharp MX-M905

  sharp_mx-m905
  Meer informatie
 • Sharp MX-M2630

  De MX-M2630 A3 zwart-wit multifunctionele printer heeft een afdruksnelheid van 26 pagina’s per minuut. Mobiele apparaten kunnen er in een oogwenkverbinding mee maken en de beveiliging is sterk maar eenvoudig. Daarbij heeft u de beschikking over een helder en aan te passen kleurentouchscreen waarmee u alles met uw vingertoppen kunt bedienen. Lease of koop de Sharp MX-M2630 voordelig bij De kantoorspecialist, vraag uw voorstel aan.

  Brochure Sharp MX-M2630;PDF

  sharp_mx-m2630
  Meer informatie
 • Sharp MX-6500N

  Pro-serie hoogvolume multifunctional met een snelheid van 65 ppm. Flexibel te configureren voor elke veeleisende omgeving. Lease of koop de Sharp MX-6240N voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  BrochureSharp Sharp MX-6500N

  sharp_mx-6500n
  Meer informatie
 • Sharp MX-7500N

  Pro-serie hoogvolume multifunctional met een snelheid van 75 ppm. Flexibel te configureren voor elke veeleisende omgeving. Lease of koop de Sharp MX-7500N voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  BrochureSharp Sharp MX-7500N

  sharp_mx-7500n
  Meer informatie
    | 
10 artikelen

Hoogvolume Multifunctional leasen

Voor een maximale productiviteit hebben wij de hoogvolume multifunctionals. Deze kopieermachine, copier machine of multifunctionele systemen bieden krachtige kleurenoplossingen, perfect voor bedrijven die dagelijks veel documenten produceren. In de lease of als koop zijn de hoogvolume multifunctionals met servicecontract voordelig bij De kantoorspecialist. Geef ons uw hoogvolume multifunctional wensen door en ontvang een vrijblijvend voorstel op maat voor uw bedrijf.

Hoogvolume Kopieermachine kopen

Het ruime assortiment kopieermachines biedt verschillende oplossingen voor hoog volume systemen. De multifunctionals van Ricoh en Sharp zijn uit te breiden met diverse hoogvolume lades, vouw en niet opties en een ruime handinvoer om u van alle gemakken te voorzien. Uw hoogvolume kopieermachine koopt u bij de specialist uit Veenendaal.

Bent u benieuwd naar de software mogelijkheden van onze hoogvolume copiers, multifunctionals en kopieermachines? Bekijk onze oplossingen in de Scannen en software categorie en vraag een voorstel aan voor uw firma.