| 
8 artikelen
 • Ricoh Pro VC60000

  Dit systeem is een mijlpaal in de evolutie van inkjettechnologie. Onze onafgebroken inspanningen op het vlak van onderzoek, evolutie en vernieuwing hebben geleid tot de ontwikkeling van de Ricoh Pro VC60000, het allernieuwste digitale inktjet productiesysteem dat gebaseerd is op de technologie van Ricoh. Lease of koop de Ricoh Pro VC60000 voordelig bij De kantoorspecialist, vraag uw voorstel aan.

  Brochure Ricoh Pro VC60000 PDF

  ricoh_pro-vc60000
  Meer informatie
 • Ricoh SP C440DN

  De Ricoh SP C440DN A4 kleurenprinter is 'smart' en eenvoudig in het gebruik. Zijn uitzonderlijke efficiëntie maakt deze printer ideaal voor het midden- en kleinbedrijf. Lease of koop de Ricoh SP C440DN voordelig bij De kantoorspecialist, vraag uw voorstel aan.

  Brochure Ricoh SP C440DN PDF

  ricoh_sp-c440dn
  Meer informatie
 • Ricoh SP C352DN

  De Ricoh SP C352DN A4 kleurenprinter is 'smart' en eenvoudig in het gebruik. Zijn uitzonderlijke efficiëntie maakt deze printer ideaal voor het midden- en kleinbedrijf. Lease of koop de Ricoh SP C352DN voordelig bij De kantoorspecialist, vraag uw voorstel aan.

  Brochure Ricoh SP C352DN PDF

  ricoh_sp-c352dn
  Meer informatie
 • Ricoh Aficio SP C840DN

  A3 kleuren laserprinter met capaciteit van max 4700 vel. Ricoh Aficio SP C840DN print zelfs 300 g/m2 papier. Voordelig leasen of kopen bij dé printer specialist, vraag uw voorstel aan.

  Brochure Ricoh Aficio SP C840DN

  ricoh_sp-c840DN
  Meer informatie
 • Ricoh Aficio SP C842DN

  A3 kleuren laserprinter met capaciteit van max 4700 vel. Ricoh Aficio SP C842DN print zelfs 300 g/m2 papier. Voordelig leasen of kopen bij dé printer specialist, vraag uw voorstel aan.

  Brochure Ricoh Aficio SP C842DN

  ricoh_sp-c842DN
  Meer informatie
 • Ricoh SP C260DN

  Deze kleine kleurenprinter is aantrekkelijk geprijsd en zeer geschikt voor thuiswerkers en kleine ondernemingen. Inclusief een reeks functies waarmee u snel en eenvoudig vanaf uw mobiel kunt printen. De Ricoh SP C260DN voordelig leasen of kopen bij De kantoorspecialist, vraag uw voorstel aan.

  Brochure Ricoh Sp C260DN

  ricoh-sp-c260dn
  Meer informatie
 • Ricoh SP C261DN

  Deze kleine kleurenprinter is aantrekkelijk geprijsd en zeer geschikt voor thuiswerkers en kleine ondernemingen. Inclusief een reeks functies waarmee u snel en eenvoudig vanaf uw mobiel kunt printen. De Ricoh SP C261DN voordelig leasen of kopen bij De kantoorspecialist, vraag uw voorstel aan.

  Brochure Ricoh Sp C261DN

  ricoh-sp-c261dn
  Meer informatie
 • Ricoh SP C262DN

  Deze kleine printer is aantrekkelijk geprijsd en zeer geschikt voor thuiswerkers en kleine ondernemingen. Met extra hoog rendement cartridge. De Ricoh SP C262DN voordelig leasen of kopen bij De kantoorspecialist, vraag uw voorstel aan.

  Brochure Ricoh Sp C262DN

  ricoh-sp-c262dn
  Meer informatie
    | 
8 artikelen

Kleuren laserprinter leasen of kopen

Als u een kleuren laserprinter is het belangrijk om kritisch naar het gebruik en verbruiksmaterialen te kijken. De kosten van een professionele kleuren laserprinter zitten namelijk voornamelijk in de toepassing. De color laserprinters van Ricoh zijn hoogwaardige machines met een lange levensduur. Afhankelijk van uw wensen kan het interessant zijn om een vergelijk met een kleuren multifunctional te maken.

Laser kleurenprinters leasen of kopen

Het ruime assortiment met laser kleurenprinters van De kantoorspecialist bestaat uit diverse A3 kleurenprinters, netwerk kleurenprinters en standalone kleurenprinters. Afhankelijk van uw wensen helpen wij u graag bij het selecteren van een laser kleurenprinter die voor uw situatie het voordeligst is.