| 
10 artikelen
 • Ricoh One Action Flow

  Een uitkomst voor bedrijven voor wie de doorstroom van papieren documenten een essentieel en dagelijks terugkerend onderdeel van de bedrijfsvoering vormen. One Action Flow zorgt ervoor dat met één druk op de knop direct vanuit de multifunctional de gescande documenten een vooraf vastgestelde route volgen.

  One Action Flow bestaat uit de toonaangevende softwareoplossingen NSi Autostore en DigiDocFlow. Ricoh One Action Flow is een van de voordelige software-oplossingen van de kantoorapparatuur specialist. Laat vandaag nog uw voordeel uitrekenen, vraag nu onderstaand een voorstel aan.

  ricoh_one-action-flow
  Meer informatie
 • Sharp Cloud Portal Office

  Sla al uw digitale bestanden op in 'de Cloud' zodat al uw medewerkers direct toegang hebben tot elk benodigd stukje informatie. Sharp Cloud Portal Office is een van de voordelige software-oplossingen van de kantoorapparatuur specialist. Laat vandaag nog uw voordeel uitrekenen, vraag nu onderstaand een voorstel aan.

  sharp_cloud-portal-office
  Meer informatie
 • Sharp Drivve

  Een ecosysteem van innovatieve, award-winnende software oplossingen die intensieve bedrijfsprocessen stroomlijnen en verbeteren. Sharp Drivve is een van de voordelige software-oplossingen van de kantoorapparatuur specialist. Laat vandaag nog uw voordeel uitrekenen, vraag nu onderstaand een voorstel aan.

  sharp_drivve
  Meer informatie
 • Sharp Papercut

  Een geïntegreerde oplossing waarbij print- en kopieercontrole allemaal word beheerd in één systeem. PaperCut maakt het allemaal mogelijk. Sharp PaperCut is een van de voordelige software-oplossingen van de kantoorapparatuur specialist. Laat vandaag nog uw voordeel uitrekenen, vraag nu onderstaand een voorstel aan.

  sharp_papercut
  Meer informatie
 • Ricoh GlobalScan NX

  Maak het eenvoudiger en efficiënter dan ooit om papieren documenten te integreren in een digitale workflow, met eenvoudige keuzeknoppen om de scan naar de gewenste locatie te sturen. Met GlobalScan NX worden documentprocessen verbeterd met de meest geavanceerde scanfuncties, de productiviteit wordt verhoogd door het digitale verspreiden, delen en beheren van documenten. Laat vandaag nog uw voordeel uitrekenen, vraag nu onderstaand een voorstel aan.

  ricoh_globalscan-nx
  Meer informatie
 • Ricoh Streamline NX

  Met Streamline NX kunt u, naast procesverbeteringen, belangrijke operationele kostenbesparingen tot 40% realiseren. Ricoh Streamline NX is een van de voordelige software-oplossingen van de kantoorapparatuur specialist. Laat vandaag nog uw voordeel uitrekenen, vraag nu onderstaand een voorstel aan.

  ricoh_streamline-nx
  Meer informatie
 • Ricoh @Remote

  Zet verzamelde gegevens om in gedetailleerde apparaatkennis. Ongeacht de grootte van uw bedrijf kunt u uitvoerapparaten op een kosteneffectieve en geautomatiseerde manier beheren met behulp van @Remote. Ricoh @Remote is een van de voordelige software-oplossingen van de kantoorapparatuur specialist. Laat vandaag nog uw voordeel uitrekenen, vraag nu onderstaand een voorstel aan.

  ricoh_remote
  Meer informatie
 • Ricoh Easy Software

  Deze software biedt gemak bij het ontwerpen en ontwikkelen van archiveer- en documentbeheeroplossingen. Ricoh Easy Software is een van de voordelige software-oplossingen van de kantoorapparatuur specialist. Laat vandaag nog uw voordeel uitrekenen, vraag nu onderstaand een voorstel aan.

  ricoh_easy-software
  Meer informatie
 • Ricoh ReadSoft

  Wereldwijd de meest gekozen oplossing voor automatische data capture van facturen. ReadSoft haalt automatisch gegevens uit elke inkomende factuur, valideert de factuur en draagt ze vervolgens over aan een ERP-systeem. Ricoh ReadSoft is een van de voordelige software-oplossingen van de kantoorapparatuur specialist. Laat vandaag nog uw voordeel uitrekenen, vraag nu onderstaand een voorstel aan.

  ricoh_readsoft
  Meer informatie
 • DKS Workflow

  Elke organisatie heeft te maken met een inkomende facturenstroom via post en e-mail. Om de afhandeling van deze papieren en digitale facturen in goede banen te leiden, heeft ICTzaak in eigen beheer een applicatie ontwikkeld. Met DKS Workflow controleert en accordeert u voortaan alle facturen digitaal.

  dks_workflow
  Meer informatie
    | 
10 artikelen

Scannen en software

Zoekt u een scanner voor digitaal archiveren? U bespaart direct enorm op uw handling- en opslagkosten en creëert een efficiënte werkomgeving. Met een netwerkscanner en de juiste software komt het documenten digitaliseren bereikbaar voor uw organisatie.

Onze innovatieve softwareproducten van Ricoh en Sharp bieden u de kans om de productiviteit, workflow, kostencontrole, mobiliteit en veiligheid van uw bedrijf te verbeteren. Ze versterken elk aspect van uw documentomgeving, tijdens de hele cyclus van een document. Van slim scannen van papier tot kostenefficiënt elektronisch documentbeheer. Van distributie en gecontroleerd printen tot efficiënte apparaat- en verbruikscontrole en -beheer: De kantoorspecialist helpt u het beheer van uw machines, papier en documenten nog productiever te maken.

Bij alle multifunctionals heeft u diverse scan mogelijkheden zoals A3 scanners. Met onze hoogwaardige multifunctionals kan u gelijk scanners huren of scanners kopen die geschikt zijn voor uw firma. Geef uw scanner wensen door aan onze accountmanagers en ontvangt een vrijblijvend voorstel voor uw situatie.

Elke organisatie heeft te maken met een inkomende facturenstroom via post en e-mail. Om de afhandeling van deze papieren en digitale facturen in goede banen te leiden, heeft ICTzaak in eigen beheer een applicatie ontwikkeld. Met DKS Workflow controleert en accordeert u voortaan alle facturen digitaal.

Nieuw, DKS Workflow, werkt nu ook met het Snelstart boekhoudpakket!