Kantoorartikelen

Kantoorartikelen

Via de Kantoorartikelen Webshop kunt u kantoorartikelen en facilitaire producten bestellen. Als vaste klant ziet u uw bestelhistorie, bestellijsten en netto prijzen.

Snelle leveringen

Snelle levertijd, voor 16:00 besteld, binnen twee dagen bij u op kantoor. Kantoorartikelen en facilitaire producten leveren wij in de gehele Benelux binnen twee werkdagen.

Efficiënt kantoorartikelen inkopen

Wilt u alle kantoorbenodigdheden efficiënt inkopen bij één leverancier? Wij denken graag met u mee, bijvoorbeeld met selectie voor het duurzaam inkopen van kantoorartikelen en uw Green Key certificering. Bij frequente bestellingen zorgen wij voor speciale netto prijzen. Onze accountmanagers luisteren graag naar u vraag. Voor pallets papier, grotere aantallen maken wij graag een voorstel op basis van de dagprijs.

Klanten aan het woord

Wij worden beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,8! Klik op de link voor onze ruim 600 klantbeoordelingen: Kiyoh klantbeoordelingen.

Kies voor de specialist

Bij De kantoorspecialist vindt u een scherpe prijs, bestelgemak, service, prettig contact en een totaalleverancier. U kunt online bestellen, telefonisch, maar ook in onze ruime showroom in Veenendaal. Geïnteresseerd in een voorstel op maat? Bel de klantenservice rechtstreeks op 0318-730700
of stuur een e-mail

Catalogi

Wilt u online door de catalogi bladeren of een papieren exemplaar bestelen? Kijk dan bij de catalogi kantoorartikelen voor diverse catalogi met een thematisch overzicht van de meer de twintigduizend artikelen van de afdeling kantoorartikelen.