Luchtsteun aan MAF

13 januari 2016

Elke 5 minuten stijgt ergens in de wereld een MAF vliegtuig op om te helpen. Elke vlucht betekent een levensreddend verschil voor mensen in moeilijk bereikbare gebieden. De kantoorspecialist ondersteunt het werk van MAF Nederland. In de maanden januari en februari 2016 ondersteunen wij samen met u de activiteiten van MAF in Tsjaad (Afrika). Bij elke bestelling kantoorartikelen van minimaal € 100,- doneren wij € 2,- aan dit project. Door uw bestelling steunt u het werk van de MAF in een van de armste landen ter wereld!

Bestel kantoorartikelen

Wat is MAF?

Logo MAF Nederland

Mission Aviation Fellowship, kortweg MAF, is een Christelijke organisatie die als missie heeft om met vliegtuigen en andere technologie in ontwikkelingsgebieden hulp en hoop te brengen voor mensen die het nodig hebben. MAF vliegt om humanitaire hulp, ontwikkelingshulp, medische zorg en zending mogelijk te maken.

Vanaf de oprichting in 1945 helpt MAF met vliegtuigen, communicatie, technologie en specialisten onbereikbare plaatsen in de wereld bereikbaar te maken. MAF bediend meer dan 900 hulporganisaties in afgelegen gebieden van de wereld. MAF heeft een vloot van 130 vliegtuigen in 30 landen in Afrika, Azië, Eurazië en Latijns Amerika. MAF biedt tevens telecommunicatiediensten aan, waaronder satelliet-internettoegang, hoge frequentie radio's, e-mail en andere draadloze systemen. MAF Nederland is onderdeel van de internationale organisatie en heeft zelf zeventien piloten, monteurs, managers en specialisten uitgezonden.

Video: Impressie werk MAF

Foto's: MAF in actie