Inspirerend advies voor uw kantoor

Inspirerend advies voor uw kantoor

Met een eigen uitstraling onderscheidt u zich als bedrijf. Dit is niet de enige reden voor een inspirerende werkomgeving. Wat dacht u van een hogere arbeidsproductiviteit, een lager ziekteverzuim en tevreden medewerkers? In deze blog vertellen wij iets over ons persoonlijke advies en uitgebreid concept ontwerp.

Persoonlijk advies en inventarisatie

Elke kantoorruimte is anders. Daarom komen onze specialisten graag bij u op locatie en inventariseren met o.a. moodboards en kleur- en stijladvies uw eisen en wensen. Hierbij houden we rekening met het aantal vierkante meters van de ruimte, de gewenste indeling, het kantoorklimaat, de lichtval, de akoestiek en de ligging. Ook houden we rekening met het aantal medewerkers en hun werkzaamheden.

Ontwerp

Zodra wij een compleet beeld hebben gaat onze tekenaar aan het werk. Met behulp van professioneel 2- en 3d tekenwerk, bewegende 3D-impressies, een uitgewerkt projectboek, moodboard en video maakt hij een realistische weergave van het projectplan. Onderin deze blog ziet u een aantal voorbeelden van foto's uit zo'n conceptontwerp.

Begeleiding van A tot Z

Wij begeleiden u verder met vakkundig stijl- en ergonomisch advies en helpen u met de keuze van meubilair uit ons ruime assortiment. In ons volgende blog bericht van de afdeling kantoorinrichting vertellen wij u hier meer over. Bekijk hier alvast onze gerealiseerde projecten en doe inspiratie op voor uw nieuwe kantoorinrichting!

Meer informatie? Stuur uw specialist een e-mail of telefonisch via: 0318-730710.

 Klik op een foto voor de slideshow

Concept ontwerp kantoorinrichting Concept ontwerp kantoorinrichting Concept ontwerp kantoorinrichting Concept ontwerp kantoorinrichting Concept ontwerp kantoorinrichting Concept ontwerp kantoorinrichting