Mountainbike clinic Utrechtse Heuvelrug
bij € 250,- HP supplies

Logo HP

Mountainbike clinic Utrechtse Heuvelrug bij € 250,- HP supplies

Ter ere van onze finaleplaats bij het Vitaalste Bedrijf Utrecht organiseren we, samen met onze partner HP, een volledig verzorgde mountainbike clinic voor onze klanten. Deelname is gratis bij bestelling van minimaal € 250,- aan HP cartridges en toners in de maanden juli en augustus. Dit is een extra actie naast de nog lopende € 100,- cashback actie.

Clinic

Onder begeleiding van een ervaren mountainbiker krijgt u de fijne kneepjes van de sport uitgelegd. We nemen de ruimte om u de nodige nuttige tips en trucs voor te doen, uit te leggen en individueel te instrueren. U start en finisht bij ons kantoor in Veenendaal. Vanaf hier fietsen we naar de mountainbike routes op het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Mountainbike Utrechtse Heuvelrug

De clinic duurt ongeveer 2,5 uur en zal op een vrijdagmiddag in september gegeven worden. Ervaring is niet verplicht. We passen het tempo van de groep aan op het niveau en de conditie. Een groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Er is een ruimte om u omtekleden. Rond het kantoor zijn er voldoende parkeerplaatsen voor auto's en fietsen.

Wat is inbegrepen:

  • Gebruik van mountainbike, fietsbroek, helm en bidon
  • U ontvangt een sportshirt
  • Snack voor onderweg
  • Dopper

De kantoorspecialist

Vanuit Veenendaal werken we met ruim 40 collega's aan de toegevoegde waarde van uw kantooromgeving. Met enthousiasme werken we aan de relatie met onze klanten. We zijn dan ook heel trots dat we dit jaar tot de drie Vitaalse Bedrijven van Utrecht behoren. We investeren in onze mensen met o.a. onze wekelijkse mountainbiketocht over de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Met dank aan onze partner HP kunnen we dit deze zomer ook met u delen.

Logo HP

HP

De mountainbike clinic wordt mede mogelijk gemaakt door onze partner HP. Als producent van toner en inkt cartrigdes nemen ze hun verantwoordelijkheid voor het milieu en zetten zich in voor een circulaire economie. Zo heeft HP afgelopen jaar 17.000 ton aan toner en inkt cartridges gerecycled en is 75% van het plastic in de inkt cartridges is gemaakt van gerecycled plastic.

Inschrijven mountainbike clinic

* Vereiste velden

Foto's zijn genomen door Pieter van Leeuwen, copyright MTB Utrechtse Heuvelrug.