Specialist in de spotlights: Willem de Mol

Wie ben jij?

Mijn naam is Willem de Mol, ik ben 29 jaar en kom uit Barneveld. Ik werk Sinds april werk ik als projectmanager audiovisueel bij De Kantoorspecialist. Deze functie houdt in dat ik zorg voor het traject na de verkoop. Dus de levering, montage en eventuele serviceafhandeling. Ook het inkopen van de producten en het inplannen en aansturen van de monteurs is mijn verantwoordelijkheid.

Welke opleiding heb je gedaan?

De opleiding MBO Junior Accountmanagement.

En nu werk je bij De Kantoorspecialist..

Dat klopt. Dit is niet mijn eerste baan, hiervoor was ik werkzaam als servicemedewerker bij een keukenzaak. In oktober hoop ik te trouwen en te gaan wonen in Renswoude, de reistijd naar de keukenzaak zou mij dan meer dan 2 uur per dag gaan kosten. Gelukkig ben ik op tijd bij De Kantoorspecialist terechtgekomen.

Specialist in de Spotlights Willem de Mol

                                                                                                Willem de Mol, projectmanager audiovisueel

Waar wordt je blij van op de werkvloer?

Positieve collegialiteit daar wordt ik blij van. Een goede onderlinge sfeer met veel openheid. Ook het werk zelf is belangrijk, het moet interessant zijn, je triggeren en wat met je doen, maar sfeer is voor mij het allerbelangrijkste.

Dan zit je goed bij de Specialist in Werkgeluk :-)

Jazeker. De faciliteiten voor personeel zijn super geregeld. Dat we hier een fitnessruimtel hebben en met collega's kunnen mountainbiken is echt uitzonderlijk.

"Positieve collegialiteit daar wordt ik blij van"

Sport je zelf ook mee bij De Kantoorspecialist?

Nee, het is al wel verschillende keren gevraagd maar nog niet van gekomen. Ik wil eerst zelf nog wat aan mijn conditie gaan werken ;-) Af en toe ga ik wel op de fiets naar mijn werk en dat is vanuit Barneveld ruim 50 minuten dus al best pittig. Straks vanuit Renswoude moet dat zeker vaker lukken.

Wat doe je graag buiten werktijd?

Momenteel kom ik nergens aan toe omdat ik volop aan het klussen ben in ons nieuwe huis. Maar ik hou ik van fietsen, wandelen, lezen en puzzelen, ook bezoek ik bezoek graag musea.

Wat zijn je toekomstdromen bij De Kantoorspecialist?

Na 5 maanden gewerkt te hebben is deze vraag nog moeilijk te beantwoorden. Mijn baan is leuk, pittig en dynamisch en ik hou veel ballen in de lucht. De markt in audiovisuele producten is interessant maar verandert enorm snel. Mijn focus ligt nu op het verbreden van mijn kennis.