Banner Legamaster

Creëer een XL-whiteboardwand met de Space-Up writing collectie van Legamaster

vvv

Teken, schets, hang of kleur. Met de oplossingen van Space-Up writing collection creëert u moeiteloos een whiteboardwand waarop de mooiste ideeën ontstaan. Meer ideeën dan schrijfruimte? Met de Space-Up collectie is er ruimte voor ELK idee, ELK budget en werkmethode!

Deze maand met gratis VVV-cadeaukaart!

In de maand januari ontvangt u bij aankoop van één van de Legamaster Whiteboard Space-up oplossingen gratis een VVV-cadeaukaart van € 25,-

Drie hoogwaardige oplossingen

Binnen de Space-Up writing collectie zijn er drie verschillende oplossingen om van elk oppervlak en elke gewenste grootte en vorm een XL-whiteboardwand te creëeren.

Wall Up  1. Wall-Up whiteboardpanelen

Wall- Up is dé XL-whiteboardwand van de hoogste kwaliteit. Creëer hoge en brede magnetische schrijfoppervlakken en combineer eenvoudig meerdere panelen tot één groot schrijfoppervlak. Door het frameloze design hebben de panelen een moderne en strakke uitstraling.

Wall-up

Board Up 2. Board-Up frameloze whiteboards

Naast elkaar, boven elkaar of in een uniek patroon. Hoe u het ook doet, creëer uw eigen whiteboard wand in een handomdraai met behulp van de Board-Up oplossing.

Board-up

Wrap Up 3. Wrap-Up whiteboard folie

Op zoek naar een oplossing die van uw kast, tafel of wand een magnetisch schrijfoppervlak maakt? Dan is Wrap-Up dé oplossing voor u! Geen wand of vorm is te gek voor dit flexibele whiteboard.Met dit zelfklevende folie kunt u van alle gladde oppervlakken een magneethoudend whiteboard maken. Daarnaast kan het Wrap-Up whiteboard folie in verschillende vormen worden gesneden.

Wrap Up

Accessoires

De Space-Up writing collectie onderscheidt zich door hoogwaardige professionele kwaliteit en is geschikt voor onder meer creatieve brainstorms, presentaties, scrum en agile sessies, lessen en het maken van planningen. Door Space-Up te combineren met accessoires zoals markers, magneten en magnetische accessoire houders of andere producten van Legamaster, haal je het beste uit je Space-Up whiteboardwand.

Webshop whiteboard accessoires

Meer informatie?

Neem contact op via het onderstaande formulier of bel met de klantenservice: 0318-551122

Vraag uw whiteboard informatie aan

* Vereiste velden