0 Vergelijken

Legamaster Promo

Wist je dat bedrijven hun portemonnee kunnen ontlasten door te investeren in flexibele en multifunctionele oplossingen voor vergaderruimtes? Jawel, tot 30% besparing is mogelijk! Dat is niet alleen veelzijdig en kostenbesparend, maar het geeft ook een boost aan de productiviteit.

Hieronder gaan we je vertellen hoe je vier verschillende hulpmiddelen kunt inzetten om jouw kantoorruimte te optimaliseren. En het beste van alles? Geen enkel saaie vergadering meer!

1. Flipovers
Flipovers zijn de helden van de vergaderruimte! Met hun compacte formaat en mobiliteit passen ze zelfs in de meest krappe kantoorruimtes, waardoor ze perfect zijn voor elk type vergadering. En het beste van alles? Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen naar andere ruimtes, net als een superheld die door de lucht vliegt. Flipoverpapier is ook nog eens gemakkelijk mee te nemen, zodat je jouw ideeën en aantekeningen van de ene vergaderzaal naar de andere kunt meenemen, als een onverschrokken avonturier die op zoek is naar de schat van de vergadering. Het whiteboardoppervlak van een flipover is het perfecte canvas om je ideeën te visualiseren en aantekeningen te maken tijdens een brainstormsessie. En als kers op de taart hebben veel flipovers ook nog eens zijarmen waarmee je papieren vellen en andere documenten kunt vastzetten met magneten. Het is alsof je je eigen superheldenteam hebt om je te helpen bij het overwinnen van de uitdagingen van de vergadering. Dus waar wacht je nog op? Roep de hulp in van een flipover en verander elke vergadering in een avontuur!

2. Mobiele whiteboards
Mobiele whiteboards zijn de perfecte aanvulling op elke werkomgeving. Door hun lichte gewicht en draagbaarheid zijn ze gemakkelijk te verplaatsen naar verschillende locaties, waardoor teams de flexibiliteit hebben om hun werkplek aan te passen aan hun behoeften. Het grote schrijfoppervlak maakt het mogelijk om ideeën visueel vast te leggen en te delen met het team. Dit is vooral handig bij het weergeven van planningen van projecten, het bijhouden van teamvoortgang of het tonen van relevante informatie. Door de mogelijkheid om gemakkelijk te worden uitgewist en opnieuw te worden gebruikt, zijn mobiele whiteboards een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor bedrijven die willen besparen. Kortom, mobiele whiteboards zijn een essentieel hulpmiddel voor elke werkomgeving.
 

3. Multiboards: 
Multiboards zijn de perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibele en efficiënte manieren van werken. Ze bieden een uitgebreid scala aan functionaliteiten:

1. Whiteboardoppervlak voor schrijfruimte 

2. Viltoppervlak als prikbord 

3. Optionele mogelijkheid om flipoverpapier op te hangen 

Door verschillende functionaliteiten in één product te verwerken, bieden multiboards een kosteneffectieve en ruimtebesparende oplossing. Dus, als je op zoek bent naar een slimme en praktische manier om je kantoorruimte te optimaliseren, dan is een multiboard de perfecte investering.

4. Statische schrijfvellen
Maak van elke ruimte een creatieve werkplek met statische schrijfvellen zoals Magic-Chart. Deze voordelige oplossing hecht aan elk glad oppervlak, inclusief muren, ramen en deuren, waardoor je in een oogwenk overal een whiteboardoppervlak kunt creëren. Het is de ideale oplossing voor spontane vergaderingen, informatie-uitwisseling en brainstormsessies. Met Magic-Chart kun je elke ruimte omtoveren tot een inspirerende en collaboratieve werkruimte. Dus waar wacht je nog op? Begin met schrijven en laat je creativiteit de vrije loop met deze handige statische schrijfvellen!


Conclusie:

Of je nu kiest voor een flipover, mobiel whiteboard, multiboard of Magic-Chart, deze hulpmiddelen zijn allemaal ontworpen om de samenwerking te verbeteren en de productiviteit te verhogen. Ze bieden praktische en kosteneffectieve oplossingen voor bedrijven die op zoek zijn naar manieren om hun werkomgeving te optimaliseren. Of je nu een groot bedrijf bent of een klein team, deze hulpmiddelen kunnen een belangrijke rol spelen bij het creëren van een productieve en georganiseerde werkomgeving. Dus waar wacht je nog op? Investeer in de juiste hulpmiddelen en maak van je kantoorruimte een ruimte voor samenwerking en succes!

Alle categorieën

Alle producten

Getoond: 1 - 20 van 46