0 Vergelijken

Whiteboards

Een whiteboard is een plat oppervlak, meestal gemaakt van glanzend wit materiaal, zoals melamine of porselein, dat wordt gebruikt om met markers te schrijven of te tekenen. Het is een populair hulpmiddel in kantoren, klaslokalen en andere omgevingen waar ideeën worden gedeeld en besproken. Whiteboards zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk kunnen worden schoongemaakt en hergebruikt, en ze kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Enkele veel voorkomende toepassingen zijn:
 

  • Brainstormen: Een groep mensen kan een whiteboard gebruiken om ideeën op te schrijven en te organiseren, diagrammen te tekenen of mindmaps te maken.
  • Presentaties: Een presentator kan een whiteboard gebruiken om belangrijke punten te illustreren, diagrammen te tekenen of formules uit te schrijven.
  • Lesgeven: Leraren kunnen een whiteboard gebruiken om concepten uit te leggen, diagrammen te tekenen of problemen op te lossen.
  • Planning: Een whiteboard kan worden gebruikt om schema's, tijdlijnen of takenlijsten te maken.
     

Whiteboards gaan vaak vergezeld van droge markers, gummen en schoonmaakmiddelen. Ze zijn er in verschillende maten en vormen, en sommige modellen hebben zelfs functies zoals magnetische oppervlakken of ingebouwde projectoren. Kortom, whiteboards zijn veelzijdige en gemakkelijk te gebruiken hulpmiddelen voor het presenteren en delen van ideeën in uiteenlopende omgevingen.

Verder verfijnen op …
Tot
kleuren
merk
Prijs
Tot

Alle producten

Getoond: 1 - 20 van 110
Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Je kunt ons op werkdagen

bereiken tot 17.00 uur

team-kpi
Niels of Marvin gaan graag het gesprek met je aan
banner-laat-je-inspireren.png

Laat je inspireren door de specialist

Kantoor- en projectinrichting met een aansprekend design. Verrassende functionaliteit en vooral slim toegepast.

Bezoek onze showroom
Maak een afspraak
Levering Uitstekend geregeld
Olaf, Leiderdorp
Klanten beoordelen ons met 9.2 uit 10! Met al 1058 beoordelingen