Kantoorinrichting

Kantoorinrichting

Traditioneel kantoor inrichten of het nieuwe werken toepassen

Een combinatie van inrichtingsadvies, full service dienstverlening en hoogwaardig kantoormeubilair. Samen met een compleet assortiment accessoires, biedt De kantoorspecialist u prettige en efficiënte werkomgevingen.

Showroom Veenendaal

Kantoor- en projectinrichting met een aansprekend design. verrassende functionaliteit en vooral slim toegepast. Laat u inspireren door de specialist in onze vernieuwde showroom aan De Smalle Zijde 22 in Veenendaal.

Kantoorinrichting Showroom De kantoorspecialist VeenendaalKantoorinrichting Showroom De kantoorspecialist VeenendaalKantoorinrichting Showroom De kantoorspecialist Veenendaal

Kantoormeubelen en projectinrichting

Wij zijn sterk in: bureaustoelen, bureau's, ergonomisch zitmeubilair, duurzame kantoormeubelen, alle soorten kasten, vergaderstoelen en -tafels, directiemeubilair, kerkinrichting, zaalinrichting en kantine-inrichting. Lees op de projectbureau-pagina wat we nog meer voor u kunnen betekenen.

Direct meer informatie? Bel de kantoorinrichting specialist op 0318-730710 of stuur een e-mail.

Klanten aan het woord

We erg tevreden zijn over het geleverde meubilair! De heren hebben alles keurig neergezet en goede uitleg gegeven over het gebruik van de stoelen, dank daarvoor! Ze bieden een snelle levering en goede service.
Chemische industrie, Gelderland

Lees de verhalen van onze klanten of bekijk onze referentie projecten, inclusief oplevering interviews en foto's.