| 
8 artikelen
 • Aeris Muvmat

  Permanent staan op harde vloeren is zwaar en belastend. Een traditionele, platte schuimmat biedt geen echte verlichting tijdens het staan. Met deze Aeris active mat sta je natuurlijk, actief en ontspannen en altijd in beweging - als op bosgrond. Ideaal voor alle sta-werkplekken.

  De mat bestaat uit 2 zones: De comfort zone van deze anti vermoeidheidsmat bestaat uit een veerkrachtig verlichtend schuim en een groot loopvlak. De active zone heeft een 3D structuur - net als kleine bergen en valleien. Dit zorgt voor een willekeurige activering van de reflex zones en sensoren, stimuleert beweging en houdt je wakker en fit. Een verademing voor vermoeide voeten!

  aeris_muvmat
  Meer informatie
 • De Kantoorspecialist Poefen

  Zitelement voor bij de leestafel, als extra zitplaats bij de werkplek of in een vergader- of brainstormruimte. Prettig om aan te schuiven bij in hoogte verstelbare vergader- of flexplekken. De poef, altijd handig voor erbij en het staat ook nog eens erg leuk!

  Bestel De Kantoorspecialist Poefen voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Productblad De Kantoorspecialist poefenPDF

  dks_poefen
  Meer informatie
 • Markant Q4

  Modulair monitorarm systeem voor individuele, gereedschapsloze hoogte instelling en efficiënt kabelmanagement. Bestel de Markant Q4 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Q4

  markant_q4
  Meer informatie
 • Markant Spacearm

  Onmisbaar ergonomisch gereedschap. Monitorarm voor een of twee schermen. Bestel de Markant Spacearm voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Spacearm

  markant_spacearm
  Meer informatie
 • Palmberg Kabelmanagement

  Een moderne stroomvoorziening en aansluiting stelt tegenwoordige hoge eisen aan een meubel. Een gestructureerd kabelmanagement in combinatie met ergonomische meubels leidt daarbij tot een werkplek, waarbij met alle functionele en veiligheidstechnische vereisten rekening gehouden is. Bij Palmberg behoren bijvoorbeeld verticale of horizontale kabelkanalen of ook kabeldoorvoeren intussen tot het "standaardtoebehoren" voor bureaus. Hierdoor wordt een "onzichtbare" bedrading mogelijk, zonder dat hierbij de toepassingsmogelijkheden van het betreffende bureau worden ingeperkt.

  Bestel de Palmberg kabelmanagement oplossingen voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Palmberg KabelmanagementPDF

  palmberg_kabelmanagement
  Meer informatie
 • Score Voetensteunen

  Als uw voeten bij een rechte hoek tussen uw bovenbenen en onderbenen niet op de grond staan, dan heeft u een voetensteun nodig. Soms volstaat een ring of een plank aan een stoel. Maar handiger is een losse voetensteun die u voor u neerzet. Bestel de Score voetensteunen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_voetensteun
  Meer informatie
 • Vepa iotspot

  iotspot® biedt inzicht in gebruik van werk- en vergaderplekken. iotspot® is een combinatie van device en app.

  Slimme meubels en ruimtes

  Iedereen krijgt de kans om te werken wanneer, waar, met wie en hoe je maar wilt. Wij zijn er van overtuigd zijn daardoor de productiviteit toeneemt, terwijl het milieu minder belast wordt. Het dashboard voor de facilitymanager biedt infographics over werkplekgebruik, locatie- en plekvoorkeuren. Bezetting én benutting is direct inzichtelijk. Facilitaire services worden efficiënt ingezet. Een ruimte of werkplek hoeft immers niet te worden schoongemaakt, wanneer deze niet is gebruikt.

  Bestel de iotspot oplossingen voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  vepa_iotspot
  Meer informatie
 • Vepa Poef

  Zitelement voor bij de leestafel, als extra zitplaats bij de werkplek of in een vergader- of brainstormruimte. Naast de gebruikeiljke zithoogte is er tevens een uitvoering met zithoogte 60cm. Prettig om aan te schuiven bij in hoogte verstelbare vergader- of aanlandplekken. Kortom: de Vepa poef, gewoon handig voor erbij.

  Bestel de Vepa Poef voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Productblad Vepa Poef PDF

  vepa_poef
  Meer informatie
    | 
8 artikelen