| 
6 artikelen
 • Aeris Muvmat

  Permanent staan op harde vloeren is zwaar en belastend. Een traditionele, platte schuimmat biedt geen echte verlichting tijdens het staan. Met deze Aeris active mat sta je natuurlijk, actief en ontspannen en altijd in beweging - als op bosgrond. Ideaal voor alle sta-werkplekken.

  De mat bestaat uit 2 zones: De comfort zone van deze anti vermoeidheidsmat bestaat uit een veerkrachtig verlichtend schuim en een groot loopvlak. De active zone heeft een 3D structuur - net als kleine bergen en valleien. Dit zorgt voor een willekeurige activering van de reflex zones en sensoren, stimuleert beweging en houdt je wakker en fit. Een verademing voor vermoeide voeten!

  aeris_muvmat
  Meer informatie
 • Markant Q4

  Modulair monitorarm systeem voor individuele, gereedschapsloze hoogte instelling en efficiënt kabelmanagement. Bestel de Markant Q4 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Q4

  markant_q4
  Meer informatie
 • Markant Space

  Een geordende werkplek beperkt zich niet tot het gedeelte op het bureau. Voorkom het aanzuigen van stof en onnodige stoten met een computerhouder. Bestel de Markant Space voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Space

  markant_space
  Meer informatie
 • Markant Spacearm

  Onmisbaar ergonomisch gereedschap. Monitorarm voor een of twee schermen. Bestel de Markant Spacearm voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Spacearm

  markant_spacearm
  Meer informatie
 • Prullenbakken

  U maakt er dagelijks gebruik van, prullenbakken kunnen dan ook niet ontbreken in uw omgeving, maar welke past het best bij u? Laat u adviseren door De kantoorspecialist.

  prullenbakken
  Meer informatie
 • Score Voetensteunen

  Als uw voeten bij een rechte hoek tussen uw bovenbenen en onderbenen niet op de grond staan, dan heeft u een voetensteun nodig. Soms volstaat een ring of een plank aan een stoel. Maar handiger is een losse voetensteun die u voor u neerzet. Bestel de Score voetensteunen voordelig bij de kantoorinrichting specialist.

  score_voetensteun
  Meer informatie
    | 
6 artikelen