Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Computerhouders

Een stevige computerhouder accessoire bestelt u voordelig en snel bij De kantoorspecialist uit Veenendaal. PC steun, onder bureau te monteren, zorgt ervoor dat uw computerkast minder gevoelig is voor beschadigingen door stoten. Hiernaast zijn door de computerhouders de computers ook los van de grond, wat het schoonmaken makkelijker maakt en eventuele schade door stof en vuil beperkt. Uw computers zijn door de houders ook dichter bij de werkplek te monteren waardoor uw collega’s in ergonomische houding kunnen blijven werken.

CPU-houders

De computerhouders worden ook vaak CPU-houders genoemd. Een populaire houder is de CPU houder Space, er zijn tevens CPU houders voor thin clients die flexibel horizontaal en verticaal onder het bureau zijn te monteren. Een CPU-houder kan uw pc op de plek houden door middel van een band of door klemmen die in hoogte en breedte instelbaar zijn.

Staan uw gewenste computerhouders / CPU-houders er niet bij? Geef uw wensen door aan het projectbureau en ontvang een vrijblijvend voorstel op maat.