0 Vergelijken

Akoestische belcel

Een akoestische belcel kopen? Dan kun je terecht bij De Kantoorspecialist. Wij zijn niet alleen het adres voor hoge kwaliteit akoestische oplossingen, maar bieden ook akoestische belcelllen aan van verschillende topmerken als BOW en Markant. Hierin heb je de mogelijkheid om alleen of met collega’s ongestoord te overleggen,  vergaderen of bellen. Ideaal voor bijvoorbeeld een grote kantoortuin. Heb je de gewenste akoestische belcel gevonden, dan kun je deze heel eenvoudig online bestellen of direct een offerte aanvragen. Voor meer informatie over de producten lees je verder.

 

Toepassing van de akoestische belcel

Kantoren hebben vaak een open karakter. Veel bedrijven hebben dan ook een grote kantoortuin waarin veel personen tegelijk aan het werk zijn. Echter, er is regelmatig behoefte aan privacy en mensen wensen de mogelijkheid om zich af te scheiden. Een akoestische belcel biedt dan de oplossing. In deze ruimte is het mogelijk om te vergaderen en te bellen, zonder dat je daarmee anderen stoort.

 

Mogelijkheden van De Kantoorspecialist

De akoestische belcel is bij De Kantoorspecialist verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Wil je bijvoorbeeld met maximaal 5 collega’s ongestoord kunnen overleggen en vergaderen? Dan is de Belcel Bow Six 255 x 380 het model dat je zoekt. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een belcel voor drie of twee personen. Wil je even ongestoord alleen werken of bellen? Dan kun je onder andere kiezen voor Belcel Markant Apod S of de Belcel Bow One 130 x 130. Voor iedere situatie heeft De Kantoorspecialist een passend model in het assortiment.  

 

Akoestische belcel kopen

Is de akoestische belcel de ideale oplossing voor jouw kantoor? Bestel het gewenste model dan vandaag nog online bij De Kantoorspecialist. Bekijk de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden, maak een keuze en plaats een bestelling. Bij meerdere aantallen kun je ook direct een offerte aanvragen.

Voor meer informatie of advies kun je altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0318 - 73 07 60. Je kunt ons op werkdagen bereiken tot 17.00 uur. Voor een indruk van de verschillende mogelijkheden kun je ook een bezoek brengen aan onze grote showroom in Veenendaal.

Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Je kunt ons op werkdagen

bereiken tot 17.00 uur

team-kpi
Niels en Marvin gaan graag het gesprek met je aan
banner-laat-je-inspireren.png

Laat je inspireren door de specialist

Een aantrekkelijke werkomgeving die bijdraagt aan het werkgeluk van mensen. Voor het aantrekken en behouden van talent is het cruciaal dat de werkomgeving gezond en inspirerend is.

Bezoek onze showroom
Maak een afspraak
Enige vertraging van in de levering. Direct is er door de administratie actie ondernomen en netjes in orde gemaakt.
Peter , Leudal
Klanten beoordelen ons met 9.1 uit 10! Met al 1021 beoordelingen