| 
28 artikelen
 • Vepa Step

  Niets in het leven mag men minimaliseren, zeker vormgeven niet. Vepa Step is maximalisme in plaats van minimalisme. Vraag uw voorstel aan door het onderstaande formulier te versturen.

  Brochure Vepa Step PDF

  vepa_step
  Meer informatie
 • Vepa Take 4

  Een functioneel en logische opgebouwde lijn van bureaus, opbergmiddelen en ruimtescheidingssystemen. Vepa Take 4 is een snellever werkplek.

  Brochure Vepa Take 4 PDF

  vepa_take_4
  Meer informatie
 • Vepa Take 0

  Een functioneel en logische opgebouwde lijn van bureaus, opbergmiddelen en ruimtescheidingssystemen, de Vepa Take 0. In diverse afmetingen en kleuren beschikbaar. Vraag uw voorstel aan door het formulier te versturen.

  Brochure Vepa Take 0

  vepa_take_0
  Meer informatie
 • Palmberg Caldo C

  Tot een moderne werkplek behoort, naast de perfecte aansluiting aan de werkzaamheden, ook de ergonomie als belangrijk criterium bij de keuze van het meubilair. De juiste lichaamshouding verlicht uw workflow. De serie Palmberg Caldo C past zich perfect aan uw eisen aan.

  Brochure Palmberg Caldo C

  palmberg_caldo_c
  Meer informatie
 • Palmberg Caldo Swing

  Vindt altijd uw juiste positie. Palmberg Caldo Swing is een elektrisch verstelbaar bureausysteem. Het is verkrijgbaar in twee verschillende model varianten met verschillende verstelbare hoogtes.

  Brochure Palmberg Caldo Swing

  palmberg_caldo_swing
  Meer informatie
 • Palmberg Palmega

  Representatief en licht tegelijkerijd. Palmberg Palmega zorgt voor een werksfeer waarin u ook echt kunt werken. Creëer kracht uit de inspirerende Palmega-ambiance.

  Brochure Palmberg Palmega

  palmberg_palmega
  Meer informatie
 • Palmberg Intro Tec

  Een betrouwbare partner voor uw werkomgeving. Palmberg Intro Tec biedt een strakke vormgeving en voldoet aan de hoge eisen van kwaliteit en functionaliteit. Van alleenstaande werkplek tot grote werkeilanden, Palmberg Intro Tec concentreert zich op de belangrijkste functies.

  Brochure Palmberg Intro Tec

  palmberg_intro_tec
  Meer informatie
 • Palmberg Kit

  Korte stavergadering of laptop presentatie of korte koffiepauze – alles is mogelijk. Palmberg Kit is compleet bekabelbaar en biedt alle belangrijke aansluitingen voor de moderne mediawereld. Palmberg Kit is in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes verkrijgbaar.

  Brochure Palmberg Kit

  Brochure Palmberg Kit Catering

  palmberg_kit
  Meer informatie
 • Palmberg Palma

  Strak design, hoogwaardige oppervlakten en de probleem-loze integratie van moderne conferentietechniek maken uit Palmberg Palma een overtuigend vergadersysteem. Ook als werkplektoepassing is Palma de juiste keuze voor een vrijstaande werkplek of team opstelling.

  Brochure Palmberg Palma

  palmberg_palma
  Meer informatie
 • Palmberg Pensum

  De perfecte bouwsteen voor uw kantoor architectuur. Palmberg Pensum beschikt over twee onderstel varianten in moderne vormgeving en functioneel design. De harmonisch op elkaar afgestemde kleuren zorgen voor een motiverende werkomgeving en worden hierdoor de motor voor uw creativiteit.

  Brochure Palmberg Pensum

  palmberg_pensum
  Meer informatie
 • Markant Matrix

  De extreem stille hoogte verstelling zorgt voor een uitermate prettige manier van werken in de meest stiltegevoelige ruimtes. Bestel de Markant Matrix S2S650 voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Matrix S2S650 PDF

  markant_matrix
  Meer informatie
 • Palmberg Sinac

  Vrijheid voor uw uitdagingen! Met ronde of met vierkante poten, het stabiele bureauprogramma Palmberg Sinac geeft u de vrije keuze voor de inrichting van uw kantooromgeving.

  Brochure Palmberg Sinac

  palmberg_sinac
  Meer informatie
 • Palmberg Systo Tec

  Soms is het aanbevolen af te zien van overbodige dingen, om zich op de kern van de taak te concentreren. Palmberg Systo Tec is, in een inspirerende ruimte, uw terughoudende partner.

  Brochure Palmberg Systo Tec

  palmberg_systotec
  Meer informatie
 • Markant MO4

  De zwevende bladen en ranke onderstellen. Het meubelprogramma Markant MO4 heeft een moderne en zakelijke uitstraling. Strakke lijnen en functionaliteit kenmerken het ontwerp. Bestel de MO4 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant MO4 PDF

  markant_mo4
  Meer informatie
 • Markant MyOffice

  No-nonsens meubellijn met een scherpe prijs-kwaliteit verhouding én direct leverbaar. Bestel de Markant MyOffice bureau's voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant MyOffice PDF

  markant_myoffice
  Meer informatie
 • Vepa ParQ

  Ergonomische zit/sta werkplek. Een meubel dat ‘eigenlijk niet kan’, de gebruiker verrast en uitdaagt tot dynamisch werken. ParQ koppelt een schuin verstelbare poot aan een perfect verticale beweging van het blad. Door een vernuftig mechanisme onder het blad wordt de horizontale bewegingscomponent van de schuine verstelling volledig gecompenseerd, komt het blad niet ‘naar de gebruiker toe’ en beweegt het volledig parallel aan de optionele tussenwand omhoog. Door deze techniek staat de poot extreem ver naar achter en zorgt dit voor een optimale beenvrijheid onder het bureau of een cluster van bureaus. Vraag uw voorstel aan door het onderstaande formulier te versturen.

  Brochure Vepa ParQ PDF

  vepa_parq
  Meer informatie
 • Palmberg Crew klaptafel

  De Palmberg Crew klaptafel richt zich op sterk uiteenlopende en individuele behoeften. Crew is intelligent, dynamisch en veelzijdig en heeft door de laserverlijming een homogeen uiterlijk.

  Brochure Palmberg Crew PDF

  palmberg_crew_klaptafel
  Meer informatie
 • Vepa tafel Lift

  De tafelserie Lift met zit-sta functie maar ook in vaste hoogte. Tafellijn voor vergader- en conferentieruimtes in veel omgevingen zoals kantoor, teamwerkplek etc. blad. Bestel de Vepa tafel Lift voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Lift PDF

  vepa_lift
  Meer informatie
 • De Kantoorspecialist Lounge Café Bank

  De Lounge Café Bank is een bank met kenmerkende strakke lijnen, felle kleuren en uitstekend zitcomfort. In combinatie met een tafel is de lounge bank ideaal als flexwerk- of ontspanningsplek.
  Een moderne lounge bank is eenvoudig uit te breiden. Bestel de Lounge Cafe Bank bij De kantoorspecialist.

  Productblad Cafe Lounge banken

  dks_lounge_cafe_bank
  Meer informatie
 • Palmberg Bench

  Een systeem voor efficiënt teamwork! Of het nu projectgericht teamwork of individueel werken in een team is, onze Palmberg Bench-oplossingen bieden u de mogelijkheid om snel en open vakkennis en creativiteit uit te wisselen.

  Brochure Palmberg Bench

  palmberg_bench
  Meer informatie
 • Vepa Edge

  Prachtig minimalistisch lijnenspel. Het tussenliggende werkblad heeft dezelfde dikte als de volledig naadloze frameconstructie. In de Vepa Edge komen vorm, functie en ergonomie op een perfecte manier samen. Bestel de Edge nú voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Edge

  vepa_edge
  Meer informatie
 • Vepa Inside Out

  Inside Out: de visie op Het Nieuwe Werken van Vepa. Gebaseerd op het idee dat alle techniek losgekoppeld wordt van het bureau en ondergebracht in een brug. Bestel Vepa Inside Out voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Inside Out

  vepa_inside-out
  Meer informatie
 • Palmberg Crew

  De teamspeler voor uw kantoor. Intelligent - dynamisch - veelzijdig, Palmberg Crew is de dynamische viervoudige oplossing voor uw werkplek. De perfecte combinatie van vorm en functionaliteit biedt daarbij de basis voor modern teamwork op kantoor.

  Brochure Palmberg Crew PDF

  palmberg_crew
  Meer informatie
 • Markant MOx

  Met MOx introduceert Markant een buitengewoon intelligent en eigentijds meubelprogramma. Strak, zakelijk en technisch perfect uitgevoerd. Door het zwevende bureaublad en het ranke onderstel verkrijgt MOx zijn verfijnde uitstraling. Het symmetrische lijnenspel tussen het werkblad en het onderstel zorgt voor structuur en rust op de werkvloer.

  Brochure Markant MOx PDF

  markant_mox
  Meer informatie
 • Markant Delta

  Delta is van Markant het meest veelzijdige meubelprogramma uitgevoerd met pootklikmechaniek. De modulaire opbouw en tijdloze uitvoering kenmerken het duurzame karakter van Delta. Zo krijgt het kantoor een compleet nieuwe uitstraling door enkel de bladuitvoering en/of het onderstel te vernieuwen, terwijl het bestaande frame behouden blijft.

  Brochure Markant Delta PDF

  markant_delta
  Meer informatie
 • Markant Scenarios

  Het nieuwe werken vraagt om nieuwe oplossingen, daarom komt Markant met Scenarios. Het meubelprogramma dat altijd aansluiting vindt bij het actuele scenario van uw organisatie. Scenarios is een zeer veelzijdig inzetbaar systeemmeubel en kan ingezet worden als solitaire werkplek, flex-werkplek, teamwerkplek of vergadertafel.

  Brochure Markant Scenarios PDF

  markant_scenarios
  Meer informatie
 • Markant MAX

  Een gezonde en actieve werkomgeving. Met de Markant MAX speelt u in op de behoefte van het moderne kantoor. Bestel de Markant MAX voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant MAX PDF

  markant_max
  Meer informatie
 • Markant Oxidesk

  Werk combineren met gezonde lichaamsbeweging. Simpel en flexibel. Bestel de Markant Oxidesk voordelig bij De kantoorspecialist.

  Leaflet Markant Oxidesk PDF

  markant_oxidesk
  Meer informatie
    | 
28 artikelen

Bureaus kopen

Met ruim 25 jaar ervaring is De kantoorspecialist dé plek om uw bureau te kopen. In de online bureau catalogus vindt u een selectie van hoogwaardige kantoormeubel leveranciers waar we een jarenlange relatie mee hebben. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van het bureaublad, verstelbaar bureau opties en de ergonomie van het bureau. Voor al uw wensen hebben wij als de kantoorinrichting specialist een oplossing: denk hierbij aan merken met een snelle levertijd, bureaus met een ruime selectie aan onderstellen en natuurlijk bureaus voor elk budget.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak kennis met onze kantoorinrichting specialisten Bernard van Sligtenhorst, Henk Jan Karens en André Ebbers en kom langs in de 1500m2 showroom in Veenendaal.

Office bureau

De kans is groot dat u het gros van uw werkdag doorbrengt achter uw bureau. Dan weet u als geen andere dat het office bureau invloed heeft op uw gezondheid, die van uw medewerkers en dus uw productiviteit. De kantoorspecialist verzorgt niet alleen uw office bureau maar zorgt ook dat voor de levering, installatie en training van de gebruiker, allemaal door onze eigen specialist. Zo kunnen wij u de maximale kwaliteit garanderen die u van de office bureau specialist mag verwachten.

Bekijk onze systeem meubilair oplossingen voor het computer bureau, kantoor bureau, het hoek bureau en het verstelbaar bureau zoals de zit sta bureaus.