0 Vergelijken

Hoekbureaus

Hoek bureaus van De Kantoorspecialist

Ben je op zoek naar hoek bureaus? Dan is De Kantoorspecialist je graag van dienst. Je kunt bij ons terecht voor hoogwaardige bureauoplossingen voor kantoren, maar ook voor ergonomisch vormgegeven thuiswerkbureaus. De hoek bureaus die wij aanbieden zijn vrijwel volledig naar wens aan te passen. Op deze manier geven we jouw de kans om de optimale werkplek te creëren. Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van hoek bureaus en ons aanbod. Uiteraard kun je ook direct een aanvraag doen en het gewenste bureau bestellen.

 

De voordelen van een hoekbureau

Hoek bureaus brengen veel praktische voordelen met zich mee. Zo zijn ze uiterst functioneel en kunnen ze gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Je kunt bijvoorbeeld een gedeelte gebruiken voor je desktop, terwijl je het aangesloten gedeelte benut als vergadertafel of telefoondesk. Een hoekbureau heeft daarnaast een groter werkblad dan een recht model. Je kunt daarom meer werkbenodigdheden kwijt. Tot slot neemt een hoekbureau weinig ruimte in beslag. Hierdoor houd je meer werkruimte over in je kantoor.

 

Het aanbod hoek bureaus van De Kantoorspecialist

De kantoorspecialist biedt diverse bureauseries aan waarbij men kan kiezen voor een hoekbureau. Neem bijvoorbeeld de Palmberg Systo Tec. De bureaus uit deze serie sieren zich door een eenvoudig en functioneel design. Op deze manier kan de werknemer of werkgever zich gemakkelijk op de kern van de taak concentreren. Een bureauprogramma dat zich kenmerkt door zijn strakke constructie, comfort en betrouwbare gebruik is de Palmberg Sinac. Ook bij deze serie heb je mogelijkheid om een hoekbureau naar eigen inzicht samen te stellen. De grote keuze aan aanbouw- en verbindingselementen maken het mogelijk om jouw individuele inrichtingswensen te optimaliseren.

 

Doe een aanvraag

Voor meer informatie over de verschillende hoek bureaus die wij aanbieden, kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt bij ieder product een aanvraag doen of je belt ons via telefoonnummer 0318-551122. Onze specialisten denken graag met je mee en voorzien je van advies op maat. Op deze manier kunnen we een hoekbureau verzorgen die aan al jouw wensen voldoet.

Alle producten

Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Je kunt ons op werkdagen

bereiken tot 17.00 uur

team-kpi
Niels en Marvin gaan graag het gesprek met je aan
banner-laat-je-inspireren.png

Laat je inspireren door de specialist

Kantoor- en projectinrichting met een aansprekend design. Verrassende functionaliteit en vooral slim toegepast.

Bezoek onze showroom
Maak een afspraak
Snelle levering, persoonlijke en klantvriendelijke afhandeling.
Eddy van Slooten, Veenendaal
Klanten beoordelen ons met 9.2 uit 10! Met al 1050 beoordelingen