| 
9 artikelen
 • Markant Delta

  Delta is van Markant het meest veelzijdige meubelprogramma uitgevoerd met pootklikmechaniek. De modulaire opbouw en tijdloze uitvoering kenmerken het duurzame karakter van Delta. Zo krijgt het kantoor een compleet nieuwe uitstraling door enkel de bladuitvoering en/of het onderstel te vernieuwen, terwijl het bestaande frame behouden blijft.

  Brochure Markant Delta PDF

  markant_delta
  Meer informatie
 • Markant MO4

  De zwevende bladen en ranke onderstellen. Het meubelprogramma Markant MO4 heeft een moderne en zakelijke uitstraling. Strakke lijnen en functionaliteit kenmerken het ontwerp. Bestel de MO4 voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant MO4 PDF

  markant_mo4
  Meer informatie
 • Markant MOx

  Met MOx introduceert Markant een buitengewoon intelligent en eigentijds meubelprogramma. Strak, zakelijk en technisch perfect uitgevoerd. Door het zwevende bureaublad en het ranke onderstel verkrijgt MOx zijn verfijnde uitstraling. Het symmetrische lijnenspel tussen het werkblad en het onderstel zorgt voor structuur en rust op de werkvloer.

  Brochure Markant MOx PDF

  markant_mox
  Meer informatie
 • Markant Scenarios

  Het nieuwe werken vraagt om nieuwe oplossingen, daarom komt Markant met Scenarios. Het meubelprogramma dat altijd aansluiting vindt bij het actuele scenario van uw organisatie. Scenarios is een zeer veelzijdig inzetbaar systeemmeubel en kan ingezet worden als solitaire werkplek, flex-werkplek, teamwerkplek of vergadertafel.

  Brochure Markant Scenarios PDF

  markant_scenarios
  Meer informatie
 • Palmberg Bench

  Een systeem voor efficiënt teamwork! Of het nu projectgericht teamwork of individueel werken in een team is, onze Palmberg Bench-oplossingen bieden u de mogelijkheid om snel en open vakkennis en creativiteit uit te wisselen.

  Brochure Palmberg Bench

  palmberg_bench
  Meer informatie
 • Palmberg Crew

  De teamspeler voor uw kantoor. Intelligent - dynamisch - veelzijdig, Palmberg Crew is de dynamische viervoudige oplossing voor uw werkplek. De perfecte combinatie van vorm en functionaliteit biedt daarbij de basis voor modern teamwork op kantoor.

  Brochure Palmberg Crew PDF

  palmberg_crew
  Meer informatie
 • Palmberg Crew klaptafel

  De Palmberg Crew klaptafel richt zich op sterk uiteenlopende en individuele behoeften. Crew is intelligent, dynamisch en veelzijdig en heeft door de laserverlijming een homogeen uiterlijk.

  Brochure Palmberg Crew PDF

  palmberg_crew_klaptafel
  Meer informatie
 • Vepa ParQ

  Ergonomische zit/sta werkplek. Een meubel dat ‘eigenlijk niet kan’, de gebruiker verrast en uitdaagt tot dynamisch werken. ParQ koppelt een schuin verstelbare poot aan een perfect verticale beweging van het blad. Door een vernuftig mechanisme onder het blad wordt de horizontale bewegingscomponent van de schuine verstelling volledig gecompenseerd, komt het blad niet ‘naar de gebruiker toe’ en beweegt het volledig parallel aan de optionele tussenwand omhoog. Door deze techniek staat de poot extreem ver naar achter en zorgt dit voor een optimale beenvrijheid onder het bureau of een cluster van bureaus. Vraag uw voorstel aan door het onderstaande formulier te versturen.

  Brochure Vepa ParQ PDF

  vepa_parq
  Meer informatie
 • Vepa Step

  Niets in het leven mag men minimaliseren, zeker vormgeven niet. Vepa Step is maximalisme in plaats van minimalisme. Vraag uw voorstel aan door het onderstaande formulier te versturen.

  Brochure Vepa Step PDF

  vepa_step
  Meer informatie
    | 
9 artikelen

Systeemmeubilair

De bureau oplossingen van De kantoorspecialist zijn geselecteerd op hoogwaardige kwaliteit. De systeemmeubilair catalogus heeft aantal innovatieve bureaus zoals een zwevend blad en een design wang bureau. Het meubilair is flexibel inzetbaar doordat de bureaus veelal modulair zijn opgebouwd, waardoor de delen uitwisselbaar en schakelbaar zijn. De veelzijdigheid van het systeemmeubilair maakt dat er voor elke prijs een bureau beschikbaar is.

Computerbureau

Het systeemmeubilair is uitstekend geschikt als computerbureau. Het flexibel concept heeft een uitgebreide keuze voor het wegwerken van de bekabeling en elektrificatie. Een computerbureau kopen voor een laptop of vaste computer zijn de verstelbaarheid en de afmetingen van groot belang. De bovenstaande selectie van bureaus is maar een klein deel van de kantoorinrichtings mogelijkheden. Neem gerust contact op om u het juiste computerbureau te laten aanmeten.

Zoekt u een ergonomisch bureau? Bekijk dan onze selectie van Zit sta bureaus en laat u adviseren hoe u ergonomisch kan werken.