| 
6 artikelen
    | 
6 artikelen

Zit sta bureau

Een zit sta bureau is in hoogte verstelbaar bureau wat ergonomisch werken in hand speelt. U kan flexibel van hoogte wisselen met een elektrisch verstelbaar bureau of met een slinger. Een zit sta bureau is een zeer geschikte oplossing voor werk waar u alert wilt reageren en uw houding belangrijk is, zoals bijvoorbeeld aan een receptie of als u veel telefonisch.

Met een zit sta tafel heeft u tevens een efficiënte oplossing voor eindeloos vergaderen. Met staand vergaderen zijn de deelnemers alerter, worden besluiten sneller genomen en heeft u kortom een kort overleg. Een geschikte zit partner voor het zit sta bureau en tafel is een zitbal, de ‘wiebelkruk’ Muvman, stahulp stoel of de zadelkruk Swopper.

Staand werken, ergonomisch werken

Een veel gehoorde klacht is dat u na een dag computer werk u niet alleen moe bent in u hoofd maar ook in uw lichaam en snel last heeft van uw rug. Met het zit sta bureau kan u naar gewenst zittend of staand werken combineren. Met de juiste ergonomische sta-houdingen heeft u een comfortabel en gezonde bureau oplossing. Door staand werken traint u actief uw lichaam, u bent mobieler – u staat immers al – waardoor u makkelijker iets kan pakken en over het algemeen kortere pauzes nodig heeft. Met een zit sta bureau kan u ergonomisch werken en kan u aan het eind van de dag fit naar huis.