| 
9 artikelen
 • Markant Matrix

  De extreem stille hoogte verstelling zorgt voor een uitermate prettige manier van werken in de meest stiltegevoelige ruimtes. Bestel de Markant Matrix S2S650 voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant Matrix S2S650 PDF

  markant_matrix
  Meer informatie
 • Markant MAX

  Een gezonde en actieve werkomgeving. Met de Markant MAX speelt u in op de behoefte van het moderne kantoor. Bestel de Markant MAX voordelig bij De kantoorspecialist.

  Brochure Markant MAX PDF

  markant_max
  Meer informatie
 • Markant Oxidesk

  Werk combineren met gezonde lichaamsbeweging. Simpel en flexibel. Bestel de Markant Oxidesk voordelig bij De kantoorspecialist.

  Leaflet Markant Oxidesk PDF

  markant_oxidesk
  Meer informatie
 • Palmberg Caldo Swing

  Vindt altijd uw juiste positie. Palmberg Caldo Swing is een elektrisch verstelbaar bureausysteem. Het is verkrijgbaar in twee verschillende model varianten met verschillende verstelbare hoogtes.

  Brochure Palmberg Caldo Swing

  palmberg_caldo_swing
  Meer informatie
 • Palmberg Crew

  De teamspeler voor uw kantoor. Intelligent - dynamisch - veelzijdig, Palmberg Crew is de dynamische viervoudige oplossing voor uw werkplek. De perfecte combinatie van vorm en functionaliteit biedt daarbij de basis voor modern teamwork op kantoor.

  Brochure Palmberg Crew PDF

  palmberg_crew
  Meer informatie
 • Palmberg Crew klaptafel

  De Palmberg Crew klaptafel richt zich op sterk uiteenlopende en individuele behoeften. Crew is intelligent, dynamisch en veelzijdig en heeft door de laserverlijming een homogeen uiterlijk.

  Brochure Palmberg Crew PDF

  palmberg_crew_klaptafel
  Meer informatie
 • Palmberg Kit

  Korte stavergadering of laptop presentatie of korte koffiepauze – alles is mogelijk. Palmberg Kit is compleet bekabelbaar en biedt alle belangrijke aansluitingen voor de moderne mediawereld. Palmberg Kit is in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes verkrijgbaar.

  Brochure Palmberg Kit

  Brochure Palmberg Kit Catering

  palmberg_kit
  Meer informatie
 • Vepa ParQ

  Ergonomische zit/sta werkplek. Een meubel dat ‘eigenlijk niet kan’, de gebruiker verrast en uitdaagt tot dynamisch werken. ParQ koppelt een schuin verstelbare poot aan een perfect verticale beweging van het blad. Door een vernuftig mechanisme onder het blad wordt de horizontale bewegingscomponent van de schuine verstelling volledig gecompenseerd, komt het blad niet ‘naar de gebruiker toe’ en beweegt het volledig parallel aan de optionele tussenwand omhoog. Door deze techniek staat de poot extreem ver naar achter en zorgt dit voor een optimale beenvrijheid onder het bureau of een cluster van bureaus. Vraag uw voorstel aan door het onderstaande formulier te versturen.

  Brochure Vepa ParQ PDF

  vepa_parq
  Meer informatie
 • Vepa tafel Lift

  De tafelserie Lift met zit-sta functie maar ook in vaste hoogte. Tafellijn voor vergader- en conferentieruimtes in veel omgevingen zoals kantoor, teamwerkplek etc. blad. Bestel de Vepa tafel Lift voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

  Brochure Vepa Lift PDF

  vepa_lift
  Meer informatie
    | 
9 artikelen

Zit sta bureau

Een zit sta bureau is in hoogte verstelbaar bureau wat ergonomisch werken in hand speelt. U kan flexibel van hoogte wisselen met een elektrisch verstelbaar bureau of met een slinger. Een zit sta bureau is een zeer geschikte oplossing voor werk waar u alert wilt reageren en uw houding belangrijk is, zoals bijvoorbeeld aan een receptie of als u veel telefonisch.

Met een zit sta tafel heeft u tevens een efficiënte oplossing voor eindeloos vergaderen. Met staand vergaderen zijn de deelnemers alerter, worden besluiten sneller genomen en heeft u kortom een kort overleg. Een geschikte zit partner voor het zit sta bureau en tafel is een zitbal, de ‘wiebelkruk’ Muvman, stahulp stoel of de zadelkruk Swopper.

Staand werken, ergonomisch werken

Een veel gehoorde klacht is dat u na een dag computer werk u niet alleen moe bent in u hoofd maar ook in uw lichaam en snel last heeft van uw rug. Met het zit sta bureau kan u naar gewenst zittend of staand werken combineren. Met de juiste ergonomische sta-houdingen heeft u een comfortabel en gezonde bureau oplossing. Door staand werken traint u actief uw lichaam, u bent mobieler – u staat immers al – waardoor u makkelijker iets kan pakken en over het algemeen kortere pauzes nodig heeft. Met een zit sta bureau kan u ergonomisch werken en kan u aan het eind van de dag fit naar huis.